Center Parcs Business Solutions - speciale relatie-aanbod

Center Parcs Business Solutions - speciale relatie-aanbod


Center Parcs Business Solutions wil alle leden van de NVD de kans geven om tegen 40% korting gebruik te maken van één van de parken. Het scherpe aanbod wordt mogelijk gemaakt op basis van een speciale selectie van parken, type cottage en verblijfsperiode. Uit ervaring van onze contactpersoon bevestigt Eelco van Schellebeek, Country Sales Manager, dat medewerkers van andere deelnemende partners hier erg enthousiast over zijn en dat er voor ieder wat wils tussen zit. Dus NVD-lid, grijp nu je kans! En beleef een mooi moment bij één van de parken van Center Parcs. 

Meer informatie vind je onder Acties & aanbiedingen op de NVD-website. Log in op Mijn NVD, klik hier.

special-offer CP
Echt even samen.. een boswandeling maken
Business Solutions biedt u met onze unieke parken en accommodaties binnen de Groupe Pierre & Vacances Center Parcs & Sunparks een zéér breed scala aan zakelijke oplossingen. Met veel genoegen verzorgen wij onder andere uw vergaderingbedrijfsuitjeteambuildingsactiviteitovernachtingtijdelijke woonruimtebedrijfsfeestexclusieve park uitkoop en onze cadeaubon als relatiegeschenk. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben een oplossing! 

Onze diverse locaties in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje bieden allemaal hun eigen inspirerende omgeving te midden van de natuur, aan de kust of juist in de bergen.

Het team van Business Solutions is u graag behulpzaam bij de uitvoering van een van bovenstaande activiteiten en wij zien uit naar ons eerste contactmoment.

@Business Solutions business meets pleasure!

Contact Center Parcs Europe N.V.

Rivium Boulevard 213
2909 LK Capelle aan den IJsssel

Eelco van Schellebeek
Country Sales Manager MICE/B2B
+31 (0)6 – 52488646
+31 (0)10 – 4989789
https://business.groupepvcp.com/nl-nl