Ontwikkeladvies 45-plussers

Werk hebben dat bij je past en waar je het naar je zin hebt is belangrijk. Door jezelf te ontwikkelen, zorg je ervoor dat je ook in de toekomst nog met plezier naar je werk gaat. Maar hoe blijf je jezelf ontwikkelen? En wie kan je daar eigenlijk bij helpen?

Een loopbaanadviseur kan je helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Door jouw kwaliteiten en behoeften te bespreken, maakt de loopbaanbaanadviseur een op maat gemaakt ontwikkeladvies. Daardoor krijg jij een beter beeld van wat nodig is om meer gebruik te maken van je talenten én voor een werkleven vol energie. Het Ontwikkeladvies is nu gratis beschikbaar voor alle werkende 45-plussers.

Hoe werkt het Ontwikkeladvies?
Het Ontwikkeladvies is bedoeld voor werkende 45-plussers. Zij kunnen kosteloos gebruik maken van de hulp van een loopbaanadviseur. Tijdens een aantal gesprekken vraagt de adviseur naar jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen. Alles wat er wordt gezegd in deze gesprekken blijft tussen jou en de loopbaanadviseur en wordt met niemand anders gedeeld. Jouw groei, toekomstplannen én privacy staan namelijk centraal. Zie het als een beloning voor jezelf, waarvan jij bepaalt met wie je het deelt. Het Ontwikkeladvies laat zien waar jij je kunt ontwikkelen en hoe jij je werk leuk kunt houden. Nu én in de toekomst.

Er is sinds januari een nieuwe website over het Ontwikkeladvies:
https://www.hoewerktnederland.nl/persoonlijk-ontwikkeladvies
De informatie op deze site wordt geregeld aangevuld en vernieuwd.
Neem eens een kijkje en laat je inspireren door de verhalen van deelnemers. 

Maak zelf een afspraak met een loopbaanadviseur. Kijk op de website over het Ontwikkeladvies en ga op zoek naar een loopbaanadviseur in jouw omgeving. Je kunt op de website van www.noloc.nl/deelnemers-ontwikkeladvies jouw postcode en woonplaats invullen en de loopbaanadviseurs in jouw omgeving komen dan tevoorschijn. Het kost jou niets en alles wordt geregeld door jouw loopbaanadviseur. Hij/zij ontvangt hiervoor subsidie van het ministerie.