LinkedIn / Social Media

LinkedIn / Social Media

Haal het beste uit Social Media voor je bedrijf, zowel commercieel als organisatorisch!

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 - Ontvangst
18.00 - Welkom door regiobestuurder en vertegenwoordiger(s) locatie, gevolgd door rondleiding
19.00 - Diner
20.00 - Workshop
21.30 - Afsluiting met koffie, thee en zoetigheden, tevens gelegenheid tot netwerken
22.00 - Einde programma

Robert Willms
Robert Willms

Workshop

Bij deze Social Media workshop gaan we interactief aan de slag met de diverse nuttige Social Media platforms. Wat heeft zakelijk zin? En waarom? Vragen waar je mee worstelt om wel of geen gebruik te maken van Social Media?
Robert Willms helpt ons graag door het woud van Social Media kanalen en geeft tips en tricks die we meteen kunnen toepassen. Van LinkedIn tot Snapchat, ze zullen allemaal de revue passeren. 
Schroom niet, maar verzamel je vragen en stel ze vooral op deze avond. Doe er je voordeel mee!
 

Locatie

Gegevens over locatie volgen.
 

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Aanmelden kan tot 11 september 2019.

​Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 10,00 voor leden/begunstigers en € 17,50 voor gasten. Betaling uitsluitend per bank op rekening IBAN NL32ABNA0451645952 t.n.v. NVD regio Limburg o.v.v. datum bijeenkomst en je eigen naam.

Bij afmelding na 11 september 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Ninotchka Tilburgs, telefoonnummer 06-55762444. 

Sponsors

www.jdsbizdev.nl 
www.schinvelderhoeve.nl