LinkedIn / Social Media

LinkedIn / Social Media

Haal het beste uit Social Media voor je bedrijf, zowel commercieel als organisatorisch!

Verslag van de avond

Welkom
The Student Hotel Maastricht trekt grote belangstelling vanuit de NVD voor de nazomerbijeenkomst met een stralend zonnetje en heerlijke temperaturen. 
Ninotchka heet iedereen welkom, een speciaal welkom voor de gasten en de nieuwe leden Mariette Nabben en Petra Kreijen. Petra is tevens toegetreden tot het regioteam.
 
Locatie
Dan volgt de rondleiding in vier groepen door The Student Hotel, gelegen in het Sphinxkwartier, midden in het Eiffelgebouw. De iconische Sphinxfabriek is getransformeerd naar een eigentijdse hybride plek voor studenten, bewoners, toeristen, zakenreizigers en young professionals.
Het restaurant, The Commons, voorziet gasten en bezoekers van food and drinks (for thought).
Het historische verleden van het industriële icoon is op speelse wijze verwerkt. De vroegere productievloeren vertellen nog steeds het verhaal van de ‘pottemennekes’ en de gebruiksgeschiedenis is tastbaar in iedere kamer.
 
Social Media
Bij de start van de presentatie in de ruimte nabij de heuse basement bar maakt Ingrid Geul (nieuwe landelijk voorzitter) van de gelegenheid gebruik om zich voor te stellen. Ze benadrukt het belang van het naar buiten dragen van de NVD. Voorts complimenteert ze regiobestuurder Ninotchka Tilburgs voor al haar inspanningen en de wijze waarop zij met haar team de regio Limburg op de kaart weet te zetten.
 
Robert Willms neemt ons mee door het woud van Social Media kanalen. LinkedIn, Snapchat, You Tube, Facebook, Pinterest, WhatsApp, Messenger, WeChat; alles passeert de revue. Ook het verschil tussen @ (iemand taggen in een bericht) en # (relevante onderwerpen in een bericht benadrukken) wordt uitvoerig uit de doeken gedaan.
Zijn Take Away:
De evolutie.
De handen omhoog is vrolijkheid.
Social Media Metrics.
Maak duidelijke keuzes.
Algoritmes blijven veranderen dus blijf ermee bezig.
Neem het serieus.
Denk na over de content.
De volgende fase.
Bouw aan je eigen netwerk.
Een heleboel content ideeën.
 
Afsluiting
Tijdens de tombola vallen een aantal aanwezigen in de prijzen. Zij mogen zich o.a. gaan verheugen op een overnachting in de nieuwste aanwinst van The Student Hotel in Berlijn. Netwerkend wordt de avond afgesloten met een reminder richting de workshop CODE ROOD eind oktober in Schinveld.

Handout

Klik hier voor de handout van de presentatie.

Fotoalbum

Sponsors

www.jdsbizdev.nl 
www.thestudenthotel.com