Regionale TOP-avond - Code Rood

Regionale TOP-avond - Code Rood

In de maanden september en oktober van dit jaar gaat het TOP-traject van start. In alle regio's wordt dezelfde training georganiseerd. Het thema van deze training krijgt op de landelijke TOP-dag op 9 november a.s. een vervolg. Naast de verdiepingsslag die dan gemaakt wordt, dient deze TOP-dag ook om optimale synergie te bereiken tussen landelijke en regionale bijeenkomsten.
Het thema van ons TOP-traject 2019 is 'Code Rood'.

Workshop

“Code-Rood”
Wat zijn de effecten van stress, spanning en verschillende gebeurtenissen op het lichaam? Met behulp van sprekende praktijkvoorbeelden wordt duidelijk wat de gevolgen kunnen zijn voor interacties en voor je persoonlijke functioneren. Enkele vragen die worden behandeld: Wat doe ik met signalen van stress en hoe herken ik deze? Wat kan ik wanneer ik onder stress sta? Ben ik in staat om rust te vinden in iedere uitdagende situatie? Tijdens de training ‘Code-Rood’ zul je ontdekken hoe je spanningen kunt trotseren en situaties kunt overkomen. 

Mis deze regionale TOP-avond niet! Ben je verhinderd, dan ben je natuurlijk ook in één van de andere regio’s van harte welkom! De data en locaties waarop deze trainingen gegeven worden, vind je hier. Je kunt je aanmelden via de website.
 
Maduro Training & Consultancy (MTNC)
Vanuit een passie voor mensen gaat Leroy Maduro van Maduro Training & Consultancy (MTNC) aan de slag in uiteenlopende branches en situaties. Het doel? Het vergroten van de weerbaarheid van mensen. Daarvoor is MTNC, een Zwols familiebedrijf dat in de huidige vorm sinds 2016 bestaat, het juiste adres.
Voor MTNC is het belangrijk dat trainingen aansluiten bij een organisatie, diens omgeving en cultuur. De kennis en/of aangeleerde handvatten moeten praktisch toepasbaar zijn.
Veel initiatieven om mensen weerbaarder te maken werken niet in de praktijk. Op basis van onderzoek en met behulp van praktijkervaren en kundige trainers, is MTNC tot de optimale trainingsformule gekomen waar iedereen mee geholpen is! 

Leroy Maduro

Programma

Het programma voor deze avond ziet er globaal als volgt uit:
17.30 uur  Ontvangst
18.00 uur  Welkom door regiobestuurder en vertegenwoordiger locatie
19.00 uur  Diner
20.00 uur  Workshop
21.30 uur  Afsluiting en gelegenheid tot netwerken
22.00 uur  Einde programma

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen

Locatie

Er is altijd wel een goede reden om het leven te vieren toch? Lach, dans, eet, drink en vier feest! Bij Buitenplaats de Houtmaat hangen ze heel graag de slingers voor je op.
Buitenplaats de Houtmaat ligt aan het water in een prachtig bosrijk gebied. Vier jouw feest in de lente of zomer, buiten aan het water met schommels en wapperende voile doeken.
Een sfeervol feestje geven in de herfst of winter kan ook. Denk aan vuurkorven, warme vachtjes, lichtjes en zelfs aan buiten koken. Hef binnen het glas in één van onze knusse ruimtes.

Ons doel is om onvergetelijke en fijne herinneringen te creëren en onze gasten zorgeloos te laten genieten! Deze filosofie én de ligging maken van Buitenplaats de Houtmaat daarom een unieke feest en vergaderlocatie.

de houtmaat

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid of begunstiger? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Aanmelden kan tot 15 september 2019.

​Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 25,00 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL 60 ABNA 0451645642 t.n.v. de NVD Regio Overijssel o.v.v. je naam en datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.
Bij afmelding na 15 september 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersoon
De contactpersoon voor deze bijeenkomst is Hermien Deusjen: 06-25551530.

Sponsors

Maduro Training & Consultancy (MTNC)
Buitenplaats de Houtmaat