Profileren en Pitchen 2.0

Profileren en Pitchen 2.0

In samenwerking met Regio Gelderland.

Let op: inhoudelijk is dit een andere workshop dan tijdens de alv van januari 2019!
We doen het in feite iedere dag en vele momenten op je werk: jezelf en je organisatie presenteren! Voor je klanten, gasten maar ook voor je collega’s. We denken dan veelal aan het geven van een presentatie of jezelf presenteren in een netwerk of bijeenkomst. Of, je bent in je functie de gastvrouw voor je klanten. Maar hoe doe je dat zo dat de ander je gelooft en vertrouwt? Hoe maak jij een indruk die anderen nooit meer vergeten?!

Programma


Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 uur        Ontvangst deelnemers met welkomstdrankje en hapje
18.00 uur        Welkomstwoord door regiobestuurders Hermien Deusjen en Elise Bloem
18.05 uur        Introductie & rondleiding door Sandton IJsselhotel
18.30 uur        Walking Dinner
19.50 uur        Workshop
21.20 uur        Koffiebuffet
21.45 uur        Afsluiting en einde bijeenkomst

Walter Fauser_Communicatiehuys

Workshop


In deze workshop gaan we aan de slag met de diverse vormen van presenteren. We kijken naar je non-verbale communicatie zoals de ruimte die je gebruikt, lichaamstaal, stemgebruik en houding. En, niet te vergeten je interactie met je publiek en toehoorders. We werken met een aantal opdrachten in kleine groepen, welke we centraal weer bespreken. Jouw collega’s zijn je publiek en zij geven je feedback hoe je overkomt. De focus ligt op samen doen, oefenen, ontwikkelen en leren. Resultaat is inzicht en vaardigheden hoe je je presentatie, je pitch en jouw verhaal met kracht en een persoonlijke touch over kunt brengen.

Workshopleider Walter Fauser van Het CommunicatieHuys


Walter Fauser is zelfstandig ondernemer en eigenaar van het training- en adviesbureau Onder De Indruk. Hij adviseert, traint en begeleidt mensen en organisaties om zich beter te presenteren en te profileren. Walter is ook mede-oprichter van het Communicatiehuys. Hij geeft binnen dit concept training en advies op het gebied van ‘communiceren met je klanten’. 

"Wat binnen leeft, wordt buiten beleefd!’  Alle expertise onder één dak
Het Communicatiehuys is een platform waar experts op het gebied van communiceren met mensen, klanten en de markt, met elkaar samenwerken. Je vindt bij ons alle expertise op het gebied van online en offline communiceren onder één dak. www.communicatiehuys.nl.
 

Sandton IJsselhotel Lounge in vergaderopstelling

Locatie


Sandton IJsselhotel is gevestigd in een prachtig gerestaureerd 19e eeuws gebouw. Vanuit dit designhotel, dat gelegen is aan de IJssel, heeft u een fenomenaal uitzicht op de mooie en historische Hanzestad Deventer. Het hotel beschikt over 29 royale hotelkamers, verschillende multifunctionele zalen, fitness & sauna faciliteiten en een uitstekend restaurant voor ontbijt, lunch of diner op culinair niveau.

Meetings
Sandton IJsselhotel beschikt over 4 plenaire zalen en 3 prachtige vergadersuites met een capaciteit tot 100 deelnemers. Al onze zalen beschikken over daglicht en zijn in diverse gewenste opstellingen te plaatsen om uw meeting tot een succes te maken. Uiteraard zorgen we dat het uw gasten tijdens de meeting aan niets ontbreekt inclusief de benodigde AV-apparatuur. In alle meetingrooms is gratis WiFi. Ook voor al uw events, productpresentaties, borrels en partijen beschikt het IJsselhotel over de juiste capaciteit. 

Kosten en inschrijving


De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL29 ABNA 0451645812 t.n.v. NVD Regio Gelderland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief. Bij afmelding na 11 juni 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Sponsoren

Het Communicatiehuys
Sandton IJsselhotel