Netwerkbijeenkomst De Gusteau Hospitality Groep & het Museum Buurtspoorweg

Netwerkbijeenkomst De Gusteau Hospitality Groep & het Museum Buurtspoorweg

De Gusteau Hospitality Groep & het Museum Buurtspoorweg nodigden ons uit voor een exclusief programma met stoomtreinen en culinaire gerechtjes! 
 

Verslag van de avond

Op uitnodiging van DeGusteau Hospitality Groep waren wij vanavond te gast bij Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen. Na ontvangst door regiobestuurder Hermien kregen we een interessante rondleiding door de historische loodsen met stoomtreinen en wagons waar de vrijwilligers boeiend over vertelden.

Vervolgens stapten we in de stroomtrein, om de in totaal tweeëneenhalf uur durende rit te maken door het Twentse coulisselandschap van Haaksbergen naar Boekelo. Tijdens de rit kregen we een culinair 5-gangendiner, verzorgd door SVH Meesterkok en ster-chef Lars van Galen van DeGusteau Hospitality Groep (van o.a. sterrenrestaurant ’t Lansink te Hengelo). In Boekelo was er een tussenstop en dit gaf ons de gelegenheid om de winterloods te bezichtigen.

Terug in Haaksbergen hebben we de avond afgesloten met een aantal jubilarissen. Zo zijn Anita Wissink, Linda Wissink en Ina Hulleman 5 jaar lid en is Maureen Sprokkereef maar liefst 12,5 jaar lid van de NVD. 
Regiobestuurder Hermien bedankte Richard van den Hoeven van DeGusteau Hospitality Groep en Ann Kollen van Museum Buurtspoorweg voor deze op en top verzorgde avond. Ook gaat onze dank uit naar alle andere betrokkenen: de machinist en de stoker, het personeel van ’t Lansink en de vrijwilligers van Museum Buurtspoortweg. Het was een fantastische ervaring en het bood de gelegenheid om te netwerken met secretaresses, assistants en begunstigers, maar ook om ervaringen te delen en van elkaar te leren!

Vanaf heden worden wij tijdens de bijeenkomsten geholpen door studentes van het ROC van Twente, die de opleiding Directiesecretaresse/Management assistent volgen. Vanavond hielpen Larissa Peters en Liza Nijkamp ons. 

Sponsoren

DeGusteau Hospitality Groep
Museum Buurtspoorweg