Netwerkbijeenkomst De Gusteau Hospitality Groep & het Museum Buurtspoorweg

Netwerkbijeenkomst De Gusteau Hospitality Groep & het Museum Buurtspoorweg

De Gusteau Hospitality Groep & het Museum Buurtspoorweg nodigen ons uit voor een exclusief programma met stoomtreinen en culinaire gerechtjes! 
 

Programma

17.30 uur     inloop
18.00 uur     welkom door de regiobestuurder
18.30 uur     vertrek stoomtrein, diner en informatie over inzet vrijwilligers 
20.45 uur     terugkomst
21.00 uur     einde

bedrijfsuitje_perron-300x164

Culinaire eerste klas reis

Wij worden ontvangen met een heerlijk sprankelend aperitief in de authentieke goederenloods van het Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen. Hier begint onze culinaire eerste klas reis met een van de klassieke stoomtreinen van het museum. Tijdens de in totaal tweeëneenhalf uur durende rit door het Twentse coulisselandschap worden we culinair in de watten gelegd door het team van SVH Meesterkok Lars van Galen (1 Michelinster) en serveren zij daarbij de mooiste wijnen.
Het Museum Buurtspoorweg kan natuurlijk niet zonder enthousiaste vrijwilligers. Tijdens de rit horen we welke vrijwilligersgroepen er zijn en welke taken door hen worden uitgevoerd.

Onderweg maken wij een tussenstop in Boekelo waar we even de benen kunt strekken en een kijkje kunnen nemen in winterloods van het museum. Prachtige, authentieke rijtuigen staan hier ter bezichtiging. De locomotief wordt ondertussen gerangeerd en wanneer we weer hebben plaatsgenomen rijden we terug naar Haaksbergen waar we na nog een gerecht in de trein afsluiten met een geurige kop koffie met lekkernijen.

De Gusteau Hospitality Groep

De Gusteau Hospitality Groep biedt uitgekiende arrangementen-mogelijkheden, zowel zakelijk als particulier. Hieraan ten grondslag liggen enerzijds de drie eigen merken 't Lansink, Ledeboer en Lars van Galen, anderzijds de exclusieve afspraken met samenwerkingspartners, waaronder het Museum Buurtspoorweg te Haaksbergen.  

Geschiedenis spoorlijn

In Twente ten zuiden van de steden Enschede en Hengelo ligt de spoorlijn van de vroegere GOLS (Geldersch-Overijsselsche Lokaal-Spoorwegmaatschappij), die in 1884 de baanvakken Winterswijk-Hengelo, Ruurlo-Neede en in 1885 het baanvak Boekelo-Enschede opende. In dit gebied van zand, veen, bos en heide ligt het Museum Buurtspoorweg en laten zij een volledig functionerend Nederlands lokaalspoorwegbedrijf van eind 19e en begin 20e eeuw zien.

Stap het stationsgebouw in Haaksbergen binnen en ervaar gelijk de sfeer van weleer. Op en rond het station is veel te zien, zoals bijvoorbeeld de werkplaats en de goederenloods. 

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in’ button bovenaan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand. Let op! De aanmelding sluit op 15 maart 2019. De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op NL 60 ABNA 0451645642 t.n.v. de NVD Regio Overijssel o.v.v. je naam en datum van de bijeenkomst. Deelname geschiedt in volgorde van binnenkomst, waarbij leden en begunstigers uit de regio Overijssel voorrang krijgen. Dit i.v.m. het beperkte aantal plaatsen in de stoomtrein. 

Bij afmelding na 15 maart a.s. en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
​Directiesecretaresses en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button bovenaan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registeren' en 'gast'. Als gast mag je maximaal 2 bijeenkomsten bijwonen bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

Contactpersoon
De contactpersoon voor deze bijeenkomst is Hermien Deusjen, tel. 06- 25551530