Een druk leven in alle rust

Een druk leven in alle rust


Op dinsdag 22 januari 2019 zijn wij te gast bij De Twentse Bierbrouwerij in Hengelo. 

Paula Prinsen en Ellen Mulder van Druk Coaching laten ons tijdens de workshop 'Druk in alle rust' bewust worden van alle drukte in ons leven en hoe we hiermee om kunnen gaan zodat we rust kunnen ervaren.


 

Verslag van de avond

Tijdens de eerste regionale bijeenkomst van dit jaar zijn we te gast bij de nieuwe locatie van De Twentse Bierbrouwerij. Dit voormalige ontspanningscentrum van Thales/Hollandse Signaalapparaten is in 2018 volledig gerenoveerd naar een eigentijdse horecagelegenheid met een proeflokaal en meerdere zalen.  
Het weer was winters te noemen maar daar lieten de deelnemers van vanavond zich niet door tegenhouden. Met 50 mensen hebben we een geweldige opkomst!

Regiobestuurder Hermien heet de leden, gasten en begunstigers welkom en zet enkele jubilarissen in het zonnetje. Dames: van harte proficiat!
 

Workshop
Vanavond verzorgen Ellen en Paula van DRUK Coaching uit Almelo de workshop ‘Een druk leven in alle rust’. Tijdens de workshop vertellen Ellen en Paula dat als je doet wat je graag doet, je daar energie van krijgt. Het gaat om aandacht voor elkaar en ook voor jezelf.

Tijdens de workshop wordt uitgelegd wat druk zijn nu precies is, welke vier druk-pijlers er zijn en welke nieuwe soorten drukte we tegenwoordig ervaren. Met de komst van internet en nieuwe devices zoals smartphones en tablets is alles veel meer gericht op productiviteit. We staan altijd ‘aan’ en dit kan lichamelijke en psychische klachten veroorzaken. We gaan aan de slag met oefeningen die ons bewust maken van de drukte in ons leven. De prioriteitenmatrix is daar een goed hulpmiddel voor. Ook krijgen we 2 challenges mee. De eerste is om minimaal 1 week lang een moment te hebben om ‘uit’ te staan. De tweede challenge is gericht op assertiviteit en daagt ons uit om ‘nee’ te zeggen. Assertief zijn levert namelijk tijdswinst en dus rust op. 

Mooie uitdagingen om in rust het nieuwe jaar mee te beginnen!

Sponsoren

Druk Coaching
De Twentse Bierbrouwerij