Verslag Eindejaarsbijeenkomst

Op 12 december sluiten we 2019 af met de eindejaarsbijeenkomst. Tijdens deze avond blikken we terug op de bijeenkomsten in 2019, de prachtige en bijzondere locaties, waar we gast mochten zijn en proosten we op een hopelijk goed jaar op zakelijk maar vooral persoonlijk gebied. Uiteraard ook een blik op de toekomst: 2020 wordt extra bijzonder vanwege het 50-jarig bestaan van onze vereniging.
We zijn te gast bij begunstiger Center Parcs in het recent geheel verbouwde hotel van Center Parcs Park Zandvoort. Na het openingswoord worden de aanwezigen onderworpen aan een pittige kwis, de drie met de meeste goede antwoorden ontvangen later op de avond een mooie prijs. Na de presentatie door Center Parcs volgt een rondleiding door het hotel en zien we de diverse vergaderruimtes en kamers. Drie van onze leden hebben gebruik gemaakt van het aanbod om tegen gereduceerd tarief te blijven overnachten. De rondleiding gaat verder over het aangrenzende park om een aantal van de gerenoveerde vakantiewoningen te zien, waarbij vooral de luxe van de wellness opvalt. Er wordt vervolgens halt gehouden in het restaurant, waar een uitgebreid en gevarieerd buffet wordt aangeboden. Een aantal van de aanwezige begunstigers neemt, tot haar grote verrassing, afscheid van Dana als regiobestuurder waarbij zij originele cadeaus ontvangt. 
Terug in de grote vergaderzaal volgt de presentatie van Dana over 2019 en 2020 en worden drie jubilarissen in het zonnetje gezet: Bente, Betty én Lieke zijn alledrie vijf jaar lid van de NVD en ontvangen de enige, echte NVD-dopper plus een vrolijke paraplu van Center Parcs.Ook heeft Center Parcs een leuke goodiebag samengesteld voor alle deelnemers.