Eindejaarsbijeenkomst

Eindejaarsbijeenkomst

Op 12 december sluiten we 2019 af met de eindejaarsbijeenkomst. Tijdens deze avond blikken we terug op de bijeenkomsten in 2019, de prachtige en bijzondere locaties, waar we gast mochten zijn en proosten we op een hopelijk goed jaar op zakelijk maar vooral persoonlijk gebied. Uiteraard ook een blik op de toekomst: 2020 wordt extra bijzonder vanwege het 50-jarig bestaan van onze vereniging. Meld je aan en wees erbij - ook deze bijeenkomst wil je niet missen!

Inschrijven via de aanmeldknop op deze site is niet meer mogelijk. Er is nog plek, dus bel of mail met Dana of Babs, hun gegevens vind je bij "contactpersonen". 

Locatie

Center Parcs Park Zandvoort, Strandhotel & Business Center
Gelegen in de populaire badplaats , aan zee, tegenover het bekende Circuit en toch in de Randstad ligt Center Parcs Park Zandvoort.
 Vergaderingen & Congressen
U zou niet verwachten dat u in deze omgeving midden in de duinen de beschikking heeft over een ruim Business Center welke op nog geen half uur rijden van Amsterdam Airport Schiphol, Amsterdam centrum gelegen ligt en slechts 10 autominuten van Haarlem centrum. Wij beschikken over een Business Center met 3 boardrooms en 4 middelgrote zalen. De middelgrote zalen kunnen ook gecombineerd worden tot 2 grotere zalen of 1 grote zaal. 
Trainingen & teambuilding
Waarom boekt u bij ons beter resultaat met uw trainingen en/of teambuilding? Omdat Park Zandvoort het beste van twee werelden voor u combineert. Professionele trainingen én spannende, unieke in- en outdooractiviteiten, zoals Racing Clinics, Laser Battle, Beach Sports en nog veel meer. 
Overnachten
Park Zandvoort biedt u en uw gasten 432 cottages variërend van comfort tot zéér luxe VIP cottages,  112 gerenoveerde Premium hotelkamers en 2 luxe wellness suites  in ons 4-sterren Center Parcs Strandhotel (totaal 2500 bedden). Wilt u het groots aanpakken? Het is mogelijk het gehele park exclusief af te huren voor uw evenement.

CenterParcs logo

Programma

Het programma voor deze avond ziet er globaal als volgt uit:
17.30 uur  Ontvangst
18.00 uur  Welkom door regiobestuurder
18.15 uur  Presentatie locatie
18.30 uur  Rondleiding
19.30 uur  Dinerbuffet
20.30 uur  Terugblik op 2019 en vooruitblik op jubileumjaar 2020
21.00 uur  Feliciteren jubilarissen
21.15 uur  Afsluiting en gelegenheid tot netwerken
21.30 uur  Einde programma

Kosten en inschrijving

Aanmelden via de schrijf je in button is niet meer mogelijk, maar we houden graag een plek voor je vrij! Bel of mail met Dana of Babs - hun gegevens staan hieronder bij "contactpersonen". 
 
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!
 
De eigen bijdrage bedraagt € 20,00 voor leden en begunstigers en € 25,00 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op  rekening NL40ABNA04516465 84 t.n.v. NVD regio Noord-Holland o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief. Bij afmelding na 06 december 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Overnachting

Onze begunstiger Center Parcs heeft een prachtig aanbod voor de leden en gasten, die 12 december willen overnachten in een vernieuwde hotelkamer met zeezicht. Prijs per kamer (incl ontbijt): 1 nacht: 1-persoonskamer: € 69,00 en 2-persoonskamer: € 79,00. Reserveren via  o.v.v. NVD.  Reserveringen op basis van beschikbaarheid.
Voorzieningen Woon-/slaapgedeelte met zeezicht, zithoek, bureau, flat screen tv,. Nescafé Dolce Gusto en een kluis. Kingsize bed, dekbedden en hoofdkussens. Badkamer met regendouche en wastafell, apart toilet.
Services Opgemaakte bedden, handdoekenpakket (badlaken en handdoek) verzorgingspakket (shampoo, douchegel en bodylotion) en Wi-Fi.

Contactpersonen

Contactpersonen voor de eindejaarsbijeenkomst zijn Babs Le Blanc (06 12 74 58 75) en Dana Venema (06 21 59 57 87).