Sparkle Now

Sparkle Now

Manage your mind & sparkle now: stap in je persoonlijke kracht en benut je unieke vermogens. Wil jij meer bruisen, gelukkig en succesvol zijn in je leven? Is er een levensgebied waar je niet tevreden over bent of een ander resultaat wenst? Wil je misschien beter je mentale, emotionele en fysieke staat van zijn kunnen managen? Of een volgende stap maken in je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze interactieve workshop op woensdag 20 november, waar je niet alleen de methode krijgt aangereikt maar ook zelf aan de slag gaat, vast iets voor jou. We zijn te gast bij viersterren Hotel Jakarta in Amsterdam.

Workshop

Tijdens de workshop "Manage your mind & sparkle now" van Hulscher Change Management krijg je inzicht op welke wijze je andere resultaten kunt behalen op een levensgebied waarop jij dat wenst. Tijdens de workshop gaan we kort in op de 5 stappen aanpak:
1. Kies bewust je belangrijkste doel en het Waarom (eindbeeld in gedachten)
2. Switch naar helpende Stories (zelfbeeld, referentiekader/ overtuigingen)
3. Kies een passende Strategie (belangrijkste eerst – waarden hiërarchie)?
4. Train je Staat van zijn (emotioneel, mentaal, fysiek)
5. Vier je succes – monitor vooruitgang (emotionele bankrekening)

Brigitte Hulscher heeft 40 jaar ervaring in het trainen, coachen en begeleiden van individuen en groepen mensen in zowel de sport (CIOS), als de laatste 15 jaar in en voor organisaties op het gebied van individuele organisatieverandering, persoonlijke ontwikkeling en groei, persoonlijk leiderschap en leefstijlverbetering. Mede dankzij haar topsportverleden en overwonnen barrières op verschillende levensgebieden weet zij als geen ander wat het betekent om sprankelend, authentiek, energiek en zelfbewust door het leven te gaan. Bevrijd van belemmerende gedachten en niet-helpende patronen. En dat gunt ze ieder ander van harte. Het is daarom haar missie en passie anderen te inspireren en van dienst te zijn met haar doorleefde en toegepaste kennis en ervaring.

Logo Sparkle Now

Programma

17.30 uur    inloop 
18.00 uur    welkomstwoord regiobestuurder 
18.15 uur    presentatie locatie met rondleiding 
18.45 uur    diner 
19.45 uur    workshop Sparkle Now
21.30 uur    gelegenheid tot netwerken
22.00 uur    einde bijeenkomst

Locatie

Hotel Jakarta Amsterdam, het “groenste” hotel van Nederland.
Een uniek energieneutraal 4-sterren superior hotel in Amsterdam waar twee werelden samen komen. Waar vroeger de lijndienst vertrok naar Jakarta, ligt nu een groene oase in het centrum van Amsterdam.

Hotel Jakarta wordt gekenmerkt door de 400 m2 grote subtropische binnentuin die in samenwerking met de Hortus Amsterdam tot stand is gekomen. Hotel Jakarta Amsterdam is een spectaculair gebouw op de punt van het Java-eiland met transparante glazen gevels en een unieke 30 meter hoge houten hoofddraagstructuur. Balken, kolommen, plafonds en kozijnen worden in naturel hout met FSC of PEFC keurmerk uitgevoerd.

Naast het duurzaam casco van het hotel, worden er vele energiebesparende maatregelen gehanteerd, zoals het opvangen van regenwater voor het besproeien van de binnentuin. Via de 1.700 m2 aan zonnepanelen in de gevel en het dak van het atrium wordt er zonne-energie opgevangen en omgezet in elektriciteit voor de verwarming van het douchewater. De koeling en verwarming van het hotel zelf gebeurt middels een warmte- en koudeopslagsysteem.

Hotel Jakarta Amsterdam biedt 200 luxe kamers met Indonesische invloeden. Ontbijt, lunch of diner in Café Jakarta of drink een cocktail in onze roof top bar Malabar. Laat je in de watten leggen in onze wellness, met zwembad en sauna.

Inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je binnenkort aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! Aanmelden kan tot en met 13 november 2019.
 
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!
 
De eigen bijdrage bedraagt € 20,00 voor leden en begunstigers en € 25,00 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op  rekening NL40ABNA04516465 84 t.n.v. NVD regio Noord-Holland o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief. Bij afmelding na 13 november 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen

Babs Le Blanc (06 12 74 58 75) en Bente de Jongh (06 18 70 57 06) zijn de contactpersonen voor deze bijeenkomst.