Regionale TOP-avond - Code Rood

Regionale TOP-avond - Code Rood

In de maanden september en oktober van dit jaar gaat het TOP-traject van start. In alle regio's wordt dezelfde training georganiseerd. Het thema van deze training krijgt op de landelijke TOP-dag op 9 november a.s. een vervolg. Naast de verdiepingsslag die dan gemaakt wordt, dient deze TOP-dag ook om optimale synergie te bereiken tussen landelijke en regionale bijeenkomsten.
Het thema van ons TOP-traject 2019 is 'Code Rood'.

Workshop

“Code-Rood”
Wat zijn de effecten van stress, spanning en verschillende gebeurtenissen op het lichaam? Met behulp van sprekende praktijkvoorbeelden wordt duidelijk wat de gevolgen kunnen zijn voor interacties en voor je persoonlijke functioneren. Enkele vragen die worden behandeld: Wat doe ik met signalen van stress en hoe herken ik deze? Wat kan ik wanneer ik onder stress sta? Ben ik in staat om rust te vinden in iedere uitdagende situatie? Tijdens de training ‘Code-Rood’ zul je ontdekken hoe je spanningen kunt trotseren en situaties kunt overkomen. 

Mis deze regionale TOP-avond niet! Ben je verhinderd, dan ben je natuurlijk ook in één van de andere regio’s van harte welkom! De data en locaties waarop deze trainingen gegeven worden, vind je hier. Je kunt je aanmelden via de website.
 

Maduro Training & Consultancy (MTNC)
Vanuit een passie voor mensen gaat Leroy Maduro van Maduro Training & Consultancy (MTNC) aan de slag in uiteenlopende branches en situaties. Het doel? Het vergroten van de weerbaarheid van mensen. Daarvoor is MTNC, een Zwols familiebedrijf dat in de huidige vorm sinds 2016 bestaat, het juiste adres.
Voor MTNC is het belangrijk dat trainingen aansluiten bij een organisatie, diens omgeving en cultuur. De kennis en/of aangeleerde handvatten moeten praktisch toepasbaar zijn.
Veel initiatieven om mensen weerbaarder te maken werken niet in de praktijk. Op basis van onderzoek en met behulp van praktijkervaren en kundige trainers, is MTNC tot de optimale trainingsformule gekomen waar iedereen mee geholpen is! 

Leroy Maduro

Programma

Het programma voor deze avond ziet er globaal als volgt uit:
17.30 - Ontvangst
18.00 - Welkom door regiobestuurder en vertegenwoordiger(s) locatie, gevolgd door rondleiding
19.00 - Diner
20.00 - Workshop
21.30 - Afsluiting en gelegenheid tot netwerken
22.00 - Einde programma

Locatie

Het luxe 5-sterren Grand Hotel Amrâth Amsterdam is gevestigd in het monumentale Scheepvaarthuis aan de Prins Hendrikkade. Het hotel bevindt zich midden in het centrum, op loopafstand van het Centraal Station en heeft een prachtig uitzicht over de grachten. Het monumentale pand is niet alleen van de buitenkant indrukwekkend, maar ook de binnenkant is bijzonder. Historische details zijn bewaard gebleven, waardoor een verblijf in het hotel een ware belevenis wordt. Het hotel beschikt over 205 luxe kamers, waarvan 22 suites, 8 vergader- en evenementenzalen en een Spa & Wellness centre.
 
De 8 vergader- en evenementenzalen zijn vooral geschikt voor de kleinere vergaderingen en evenementen. Iedere ruimte heeft zijn eigen unieke karakter wat ervoor zorgt dat iedere bijeenkomst een bijzondere gebeurtenis zal worden. Als zakelijke gasten tijdens een break out het historische gebouw willen bewonderen wordt er een rondleiding aangeboden. Medewerkers van Grand Hotel Amrâth zijn trots op het hotel en laten het dan ook graag aan u zien.  
 
Wij kijken ernaar uit om te mogen verwelkomen in Grand Hotel Amrâth Amsterdam!

Amrath Amsterdam logo 2018

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! Aanmelden kan tot  en met 27 augustus 2019.
 
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!
 
De eigen bijdrage bedraagt € 20,00 voor leden en begunstigers en € 25,- voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op  rekening NL40ABNA04516465 84 t.n.v. NVD regio Noord-Holland o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief. 
Bij afmelding na 28 augustus en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.
 

Contactpersonen

Contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Dana Venema (M 06 21 59 57 87) en Lieke Glaudemans (M 06 34 85 43 02.