Verslag Trello: maximaal projectmanagement

Verslag Trello: maximaal projectmanagement

Op dinsdag 29 oktober is net de wintertijd gestart, maar de route naar het prachtig gelegen Zuiderzoet is goed verlicht. Paul Tomassen en zijn brigade verwelkomen de deelnemers en na het openingswoord door onze regiobestuurder verzorgt Richard Wolfe een interactieve lezing over Trello, een tool om met name projecten te managen. Het idee is dat je met een soort van prikbord werkt. En op dat prikbord kun je vervolgens aparte ”borden” maken, bijvoorbeeld: ‘to-do’, ‘mee bezig’ en ‘gedaan/klaar’. Het enthousiasme waarmee Richard Trello uitlegt en toelicht, maakt dat een aantal aanwezigen direct de volgende dag een Trello-account aanmaakt en daadwerkelijk samenwerkt met collega's en teams. 
Na de lezing nemen Paul en zijn zoon Luuk het woord en vertellen vol trots en met veel passie over hun Brasserie Zuiderzoet waar je heerlijk kunt eten, wat een prachtige trouwlocatie is, maar die ook meer dan geschikt is voor enorme evenementen, zoals is te zien op de aftermovie van het Quoratio Summerfestival (kijk op de website van Zuiderzoet!).
Van het meer dan heerlijke buffet, dat Paul zelf heeft bereid, wordt genoten en er is voldoende gelegenheid om met elkaar te netweken.

Sponsoren

Een groot woord van dank voor de sponsoren van de avond
Brasserie Zuiderzoet
Richard Wolfe