Trello: maximaal projectmanagement

Trello: maximaal projectmanagement

Op dinsdag 29 oktober verzorgt Richard Wolfe een interactieve lezing over Trello, een tool om met name projecten te managen. Het idee is dat je met een soort van prikbord werkt. En op dat prikbord kun je vervolgens aparte ”borden” maken, bijvoorbeeld: ‘to-do’, ‘mee bezig’ en ‘gedaan/klaar’. Ken je Trello nog niet: kom je kennis uitbreiden! Werk je met Trello: kom dan zeker ook en deel je kennis!

Lezing Trello

Tijdens de bijeenkomst verzorgt Richard Wolfe een interactieve lezing over Trello. Over Richard: pursuer of simplicity. Wat? Gewoon gaan voor eenvoud…. Hoe fijn klinkt dat? In deze hectische wereld de eenvoud toelaten in je leven. Richard is dan vooral gefocust op eenvoudig en snel e-mailgebruik.
Richard zegt ‘Sleutelen aan mensen in plaats van sleutelen aan de techniek dat heeft effect’. Elke dag word je bedolven onder de berichten, maar niemand vertelt je hoe je die enorme hoeveelheid het beste verwerkt. Volgens Richard kun je met een paar eenvoudige principes het jezelf al een stuk makkelijker maken, waardoor je meer overzicht behoudt, effectiever samenwerkt en uiteindelijk dus meer gedaan krijgt in minder tijd. Meer lezen over Richard Wolfe, kijk dan op zijn website Email Handyman.

richard_wolfe_avatar_full_HR

Programma

Het programma voor deze avond ziet er globaal als volgt uit:
17.30 uur  Ontvangst met hapje en drankje
18.00 uur  Welkom door regiobestuurder
18.15 uur  Interactieve lezing Trello door Richard Wolfe
19.45 uur  Diner
21.00 uur  Presentatie locatie
21.15 uur  Afsluiting en gelegenheid tot netwerken
21.45 uur  Einde programma

Locatie

Saint-Tropez in Midden Nederland: Zuiderzoet Eenvoudig bereikbaar, een centrale ligging en een wel heel bijzondere plek. Zuiderzoet is daarmee de ultieme locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Vergaderingen, conferenties, workshops, presentaties, congressen, netwerkevenementen: op zakelijk gebied is alles mogelijk in onze moderne zaalruimte. Een kleinschalige bijeenkomst? Ook dat kan. Onze private serres zijn daar uitermate geschikt voor.
Het fraaie uitzicht op het Eemmeer krijgt u er 'gewoon' bij. Zuiderzoet ligt namelijk midden in de exclusieve jachthaven Marina De Eemhof. Bij de bouw van de uitgebreide jachthaven heeft men zich laten inspireren door Port Grimaud, een kustplaats in Frankrijk. Daardoor is het vakantiegevoel er het hele jaar aanwezig. Met uitzicht op het kabbelende water van de randmeren en de luxe boten in de jachthaven, waant u zich welhaast in een Frans havenstadje. Al snel zullen u en uw gasten de positieve effecten van deze rustgevende en inspirerende omgeving ervaren.
Bijzonder is de aanwezigheid van diverse faciliteiten. Zo is er een watersport-centrum, waar tal van watersportactiviteiten gedaan kunnen worden. Leuk in combinatie met een (bedrijfs)feest bij Zuiderzoet. Daarnaast zijn er diverse outdooractiviteiten te ondernemen en tal van overnachtingsmogelijkheden. Dankzij de aanwezigheid van luxe appartementen kunnen er 600 mensen overnachten. Ideaal dus voor meerdaagse (zakelijke) evenementen.

Zuiderzoet logo

Kosten en inschrijving

De inschrijving is gesloten, maar heb je interesse? Bel of mail dan met Babs Le Blanc of Bente de Jongh (zie contactpersonen). 
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de contactpersonen. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour! 
De eigen bijdrage bedraagt € 20,00 voor leden en begunstigers en € 25,00 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op  rekening NL40ABNA04516465 84 t.n.v. NVD regio Noord-Holland o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief. Bij afmelding na 22 oktober 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen

Babs Le Blanc (M 06 12 74 58 75) en Bente de Jongh (M 06 18 70 57 06) zijn de contactpersonen voor deze bijeenkomst.