Regiobijeenkomst in Brasserie Zuiderzoet

Regiobijeenkomst in Brasserie Zuiderzoet

De locatie is bekend: we zijn te gast bij Brasserie Zuiderzoet in Zeewolde. De informatie over de workshop volgt zo spoedig mogelijk. Noteer alvast de datum: dinsdag 29 oktober!

Locatie

Saint-Tropez in Midden Nederland: Zuiderzoet Eenvoudig bereikbaar, een centrale ligging en een wel heel bijzondere plek. Zuiderzoet is daarmee de ultieme locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Vergaderingen, conferenties, workshops, presentaties, congressen, netwerkevenementen: op zakelijk gebied is alles mogelijk in onze moderne zaalruimte. Een kleinschalige bijeenkomst? Ook dat kan. Onze private serres zijn daar uitermate geschikt voor.

Het fraaie uitzicht op het Eemmeer krijgt u er 'gewoon' bij. Zuiderzoet ligt namelijk midden in de exclusieve jachthaven Marina De Eemhof. Bij de bouw van de uitgebreide jachthaven heeft men zich laten inspireren door Port Grimaud, een kustplaats in Frankrijk. Daardoor is het vakantiegevoel er het hele jaar aanwezig. Met uitzicht op het kabbelende water van de randmeren en de luxe boten in de jachthaven, waant u zich welhaast in een Frans havenstadje. Al snel zullen u en uw gasten de positieve effecten van deze rustgevende en inspirerende omgeving ervaren.

Bijzonder is de aanwezigheid van diverse faciliteiten. Zo is er een watersport-centrum, waar tal van watersportactiviteiten gedaan kunnen worden. Leuk in combinatie met een (bedrijfs)feest bij Zuiderzoet. Daarnaast zijn er diverse outdooractiviteiten te ondernemen en tal van overnachtingsmogelijkheden. Dankzij de aanwezigheid van luxe appartementen kunnen er 600 mensen overnachten. Ideaal dus voor meerdaagse (zakelijke) evenementen.

Zuiderzoet logo

TIP

Wist je dat ook in het voorjaar, de zomer en herfst Zuiderzoet een prachtige plek is om te bezoeken? Vanaf Zuiderzoet kun je met een pontje het Eemmeer oversteken naar Spakenburg. Meer info vind je hier.