Jij bent de toekomst!

Jij bent de toekomst!

Op donderdag 18 april is het Secretaressedag. Save the date, ook dit jaar organiseren we in Flevoland weer een middagbijeenkomst ter gelegenheid van Secretaressedag! Het evenement wordt georganiseerd door de NVD, MBO College Poortde nieuwe bibliotheek en RNC Events. Wil je weten hoe de vorige editie was? Bekijk dan de aftermovie van ME Visions.

Programma

13.30 uur             Inloop
14.00 uur             Welkom door organisatoren
14.10 uur             De toekomst ben jij! – Intro door Mark Vlasblom
                              (MBO College Poort)
14.20 uur             Intro denieuwebibliotheek - Sabine van Stek
14.25 uur             Lezing “Jij bent de toekomst!” door Vera Bot
                              (Management Support )
14.50 uur             Korte pauze
15.00 uur             Workshops
16.00 uur             Introductie NVD - Dana Venema
16.10 uur             Afsluiting middag door organisatoren
16.20 uur             Borrel & hapjes en uitreiking goodiebags (vanaf 17.00 uur)
17.30 uur             Einde

Workshops

Informatie over de workshops volgt binnenkort.

Locatie

MBO College Poort is een creatieve broedplaats voor studenten en het werkveld. In ons nieuwe, duurzame schoolgebouw zijn de opleidingen Business, Vrije Tijd & Ondernemen en Sport & Bewegen gevestigd. Iedere opleiding heeft zijn eigen thuisbasis waar studenten alle ruimte krijgen om met plezier te studeren en de wereld te veroveren, want dat is ons credo ‘Verover de Wereld’.
 
Het gebouw heeft een open karakter en staat pal naast het bus- en treinstation van Almere Poort. MBO College Poort wordt omringd door het Topsportcentrum, het zwembad en het Almere Kenniscentrum voor Talent. Onze studenten maken hier veelvuldig gebruik van.

02_ROCvF_logo_MBO-Poort_PLAT_RGB
poort schemer

Inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Aanmelden kan tot 13 april.
​Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!
De eigen bijdrage bedraagt € 20,00 voor zowel leden, begunstigers als gasten. Betaling uitsluitend per bank op rekening NL40ABNA04516465 84 t.n.v. NVD regio Noord-Holland o.v.v. datum bijeenkomst en je eigen naam. Bij afmelding na 13 april en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. 

Contactpersonen

Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Babs Le Blanc, M 06 12 74 58 75.

Sponsoren

MBO College Poort
RNC Events
denieuwebibliotheek
NVD