Niet je tijd, maar je aandacht managen (niet harder, maar slimmer werken)

Niet je tijd, maar je aandacht managen (niet harder, maar slimmer werken)

Graag nodigen wij je uivoor onze nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 23 januari 2019 bij het prachtige Chateau Marquette in het pittoreske Heemkerk.

Programma

17.30 uur Ontvangst 
18.00 uur Welkomstwoord regiobestuurder
18.05 uur Rondleiding Chateau Marquette 
18.45 uur Informeel diner in de Bloemen- & Balzaal
19.45 uur Workshop Time Management, deel 1
20.45 uur Pauze
21.00 uur Workshop Time Management, deel 2
22.00 uur Afsluiting en gelegenheid tot netwerken
22.30 uur Einde

Workshop

Zijn we niet allemaal op zoek naar manieren waarop we onze tijd goed kunnen benutten en overzicht over ons leven hebben? We willen rust in ons hoofd in plaats van stress in ons lijf. Niet achter de feiten aanlopen, geen dingen vergeten, geen spullen kwijt zijn, maar onze zaken op orde hebben. We werken hard om onze doelen te bereiken, maar we willen ook de balans tussen werk en privé in evenwicht houden. Wil jij bezig zijn met de activiteiten die bijdragen aan jouw doelen? Wil je tijd kunnen besteden aan zaken die voor jou écht belangrijk zijn? Wil je grip hebben op je tijd en je taken? Wil je overzicht en controle over je werkzaamheden hebben?  En wil je weten hoe je omgaat met factoren die je belemmeren om productief te zijn?  Karel Bijsterbosch van Welgeorganiseerd is Professional Organizer en coach op het gebied van effectief en efficiënt werken. In een workshop laat hij zien hoe je efficiënt en productief met je kostbare tijd, je middelen en je energie omgaat.

Karel Bijsterbosch

Locatie

Inspiratie achter de duinen: Het is alsof je een sprookje binnenloopt.Chateau Marquette ligt op een bosrijk landgoed tussen Heemskerk en de duinen. Omgeven door een slotgracht kijkt het kasteel uit over weilanden met schapen, ganzen en zwanen. Bomen flankeren de oprijlaan, die de weg wijst naar dit monument. Met poort en toren, rijst het kasteel statig op uit het landschap.
Zakelijke evenementen: Rust, ruimte en service maken van Chateau Marquette de ideale locatie voor inspirerende ontvangsten van 3 tot 300 gasten. We hebben 10 zalen voor vergaderingen, trainingen, productpresentaties, relatiedagen of heisessies. Zelfs een klein congres past, want de grootste zaal biedt plaats aan 120 personen (150m²), maar ook borrels, diners en feesten, eventueel op het terras in de kasteeltuin.
Bereikbaarheid Hotel & Chateau: Chateau Marquette ligt 20 minuten van Amsterdam, Alkmaar en Haarlem, heeft 160 gratis parkeerplaatsen en een hotel op 500 meter.

Chateau Marquette

Inschrijven

Inschrijven kan niet meer via de aanmeldknop, maaar neem gerust contact op met Dana Venema (06  21 59 57 87) of Babs Le Blanc (M 06 12 74 58 75), de contactpersonen van deze avond.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!
De eigen bijdrage bedraagt € 20,00 voor leden/begunstigers en € 25,00 voor gasten. Betaling uitsluitend per bank op rekening  NL40ABNA04516465 84 t.n.v. NVD regio Noord-Holland o.v.v. datum bijeenkomst en je eigen naam.
Bij afmelding na 16 januari en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Sponsoren

Chateau Marquette
Welgeorganiseerd