Bedrijfsbezoek WMD Drinkwater

Bedrijfsbezoek WMD Drinkwater

Van grondwater naar drinkwater? Bij WMD realiseren ze dit! Marieke van der Vlugt, lid van de NVD regio Noord, heeft het mogelijk gemaakt dat wij een kijkje mogen nemen op het productiestation van WMD Drinkwater in Annen. Wij zijn benieuwd welke stappen het grondwater moet doorlopen voordat het als schoon en lekker drinkwater in het glas terecht komt, jullie ook?

Programma


17.30 uur: ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
18.00 uur: welkomstwoord door regiobestuurder Ans van Kampen Wieling
18.10 uur: woord van welkom door bestuurder Leo Hendriks
18.25 uur: presentatie en rondleiding
19.30 uur; hapje en drankje, tevens gelegenheid tot netwerken
21.00 uur: einde programma

WMD1

WMD Drinkwater

Drents drinkwater is gemaakt uit grondwater. In een aantal stappen zuiveren we dit tot betrouwbaar drinkwater. Wij voegen niets toe aan het water, alleen een beetje lucht. Via een leidingnet van ruim 10.000 kilometer brengen we het bij iedereen thuis. Dag en nacht, het hele jaar door. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar voor een schoon glas water uit jouw kraan moet er toch echt heel wat gebeuren! Tijdens een presentatie en rondleiding ga je horen en zien welke stappen er worden doorlopen voor de winning, zuivering en distributie van drinkwater. 

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties.

Let op! De aanmelding sluit op 24 augustus 2019.
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 voor leden/begunstigers en € 20,00 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL67ABNA0451644255 t.n.v. NVD Regio Noord, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst.

Bij afmelding na 24 augustus 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
De contactpersoon voor deze bijeenkomst is Ans van Kampen Wieling (06-54338960).

Sponsor

logo