Workshop Snellezen bij de Peizer Hopbel

Workshop Snellezen bij de Peizer Hopbel

Op woensdag 22 mei zijn wij te gast bij de Peizer Hopbel, een dinercafé met een rijke historie. Door de sfeervolle ambiance biedt deze boerderij veel mogelijkheden.

Jan Willem van den Brandhof laat ons tijdens zijn workshop zien wat wij kunnen doen om informatie sneller te verwerken waardoor wij tijd winnen en een betere balans hebben tussen werk en privé.

Het programma

17.30 uur: inloop/ontvangst 
18.00 uur: welkomstwoord door regiobestuurder Ans van Kampen Wieling
18.15 uur: presentatie en rondleiding door Sandra Jansen (Peizer Hopbel)
18.45 uur: lopend buffet
20.00 uur: workshop Snellezen door Jan Willem van den Brandhof
21.30 uur: afsluiting
 

Jan Willem van den Brandhof

Workshop Snellezen

Zoveel informatie en zo weinig tijd. De toename van informatie zorgt dat steeds meer mensen last hebben van informatiestress. Wat kun je doen om in korte tijd informatie sneller te verwerken waardoor je tijd wint en kunt zorgen voor een betere balans in je leven. Snellezen is daarvoor een belangrijke techniek.

Technieken
Deze workshop geeft jou technieken om je leessnelheid in korte tijd te verdubbelen en daarna verder op te voeren. Want wat is lezen en waarom lezen we relatief langzaam? Bij lezen komen we een aantal problemen tegen waardoor we relatief langzaam lezen. Ook zal er deze avond aandacht worden geschonken aan het lezen van beeldschermen.

Hersengolven
Welke invloed heeft jouw omgeving op jouw concentratievermogen. Als je leest is het belangrijk dat jouw hersengolven in een bepaalde staat zijn. Hoe kun jij jouw hersengolven beïnvloeden?

Kortom aan het eind van de avond zal onze leessnelheid aanzienlijk zijn opgevoerd.
 

De sfeervolle ambiance van de Peizer Hopbel

De Peizer Hopbel

De Peizer Hopbel is een dinercafé sinds 2014. Het is gevestigd in een monumentale boerderij uit 1770.
De sfeer van de oude boerderij is vastgehouden en komt terug in de gezellig ingerichte ruimtes. 
Je kunt bij de Peizer Hopbel genieten van lunch, diner, high tea, high wine, high bier en vele andere heerlijkheden.

Naast het restaurantgedeelte is er een wijnkamer waarin ook wijnproeverijen & wijncursussen worden georganiseerd. Thuis genieten van een heerlijke fles wijn? Dat kan, bezoek de wijnwinkel of bestel online.
De boerderij biedt ook een sfeervolle ambiance voor lokale evenementen zoals de Lazy Sundays.

Kortom het is heerlijk en betaalbaar genieten voor iedere gelegenheid. 
 

Aanmelden en betalen

Ben je NVD-lid? Dan kun je je binnenkort aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties.

Let op! De aanmelding sluit op 16 mei 2019.
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL67ABNA0451644255 t.n.v. NVD Regio Noord, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst.

Bij afmelding na 16 mei 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
Contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Gea Hummel (06-13758850) en Ans van Kampen Wieling (06-54338960).

Sponsoren

De Peizer Hopbel
BrainStudio