Meet your inner Brit

Meet your inner Brit

We zijn te gast op het resort Hof van Saksen. Het Hof van Saksen is onderdeel van Landal GreenParks.
In het hoofdgebouw van het complex geeft Lynn Coleman ons de workshop Meet you inner Brit. In deze workshop wordt toegelicht hoe belangrijk cultuurverschillen zijn in succesvol zaken doen.

Programma

17.30 – 18.00 uur: Ontvangst
18.00 – 18.15 uur: Opening door Regiobestuurder Ans van Kampen Wieling
18.15 – 18.45 uur: Rondleiding door het Hof van Saksen
18.45 – 19.30 uur: Walking dinner
19.30 – 21.00 uur: Workshop Meet your inner Brit door Lynn Coleman
 

Lynn Coleman - kopie

Workshop

Hoe maak je het verschil tussen een succes of een mogelijk zakelijk falen? Cultuurverschillen kunnen hierin een grote rol spelen.
 
Tijdens deze workshop laat Lynn Coleman (Easier English) ons kennismaken met een aantal belangrijke culturele verschillen tussen Nederlanders en Engelssprekenden. Lynn organiseert regelmatig voor Adecco Top Secretaries deze workshop.
 
In onze dagelijkse communicatie op het werk (bellen, e-mailen, vergaderen) hebben wij altijd te maken met culturele aannames.
Deze kunnen onbedoeld anders uitpakken. Lynn geeft ons tips hoe we Engels-vriendelijker kunnen overkomen met als resultaat soepeler communicatie.

Hof van Saksen 3

Locatie

De prachtige Drentse omgeving is het stijlvolle decor van dit unieke vakantieresort. Fraaie boerderijen bieden bijzondere onderkomens. Alles is er binnen handbereik om in alle rust te genieten van een exclusieve vakantie. Zoek je een bijzondere locatie voor een vergadering of een event dat biedt het Hof van Saksen naast vergaderzalen ook een combinatie met overnachting. Het Business Centre bestaat uit multifunctionele ruimtes voor bijeenkomsten van 10 tot 250 personen.
Verder leent de prachtige natuur in en om het Hof van Saksen zich uitstekend voor diverse activiteiten zoals FootGolf, golfclinics, zeskamp, watergames of fiets-en wandeltochten.

Kosten een aanmelden

Ben je NVD-lid? Dan kun je je binnenkort aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties.

Let op! De aanmelding sluit op 5 maart 2019.
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL67ABNA0451644255 t.n.v. NVD Regio Noord, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst.

Bij afmelding na 5 maart 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
Contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Janna Eppinga (06-28823802) en Alie Douwsma (06-10587009).

Sponsoren

Hof van Saksen logo
adecco
Easier-English-logo-wit-250px