Hoe zet jij je Gunfactor in?

Hoe zet jij je Gunfactor in?

Het prachtige Thialf in Heerenveen is de locatie waar we op donderdag 17 januari het NVD jaar van regio Noord starten! De workshop ‘De Gunfactor’ wordt gegeven door Gertien Beijering. Zij zal ons na laten denken over hoe we onze professionele doelen sneller kunnen behalen of hoe we op korte termijn een andere nieuwe baan kunnen vinden en hoe we kunnen werken aan onze persoonlijke Gunfactor? Graag ontdekken we samen met jullie tijdens deze workshop de antwoorden! Gaan jullie mee op die ontdekkingsreis?

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:

17:30 uur ontvangst 
18:00 uur welkomstwoord, terug- en vooruitblik regiobestuurder 
18:15 uur rondleiding
18:45 uur stamppotbuffet
19:45 uur workshop 
21:30 uur afsluiting

Gertien Beijering 2018[19056]

Workshop

Tijdens de Workshop De Gunfactor leert Gertien ons wat een Gunfactor is, hoe krijg je een Gunfactor en neemt Gertien de Multi Disciplinaire Gunningsiel met ons door. Tijdens deze workshop komt aan bod wat jij wilt uitdragen, hoe doe je dat en welke indruk laat jij online en offline achter bij een ander. Hoe vergroot je het vertrouwen van de ander en bouw je een relatie op.
Want wat mensen veelal vergeten is dat beslissingen worden genomen in het onderbewuste van mensen. Dit onderbewuste wordt o.a. gevoed door het gevoel van vertrouwen, de herkenning van gemeenschappelijkheden en de indrukken die je wekt tijdens contactmomenten met jouw houding, communicatie, gedrag, zichtbaarheid en vindbaarheid.
Als jij hebt geleerd hoe je duurzame relaties kunt opbouwen, dan weet je precies hoe je jouw Gunfactor kunt verhogen en ben je in staat relaties te beïnvloeden.
Je zult dan sneller jouw doel behalen. Of dat nu het krijgen van een nieuwe baan is, een opdracht binnen halen, meer werkplezier, het volgen van een nieuwe opleiding, je zult ze behalen!
Hoe trigger je nu het onderbewuste van mensen? Hoe kun je werken aan jou Gunfactor? Daar vertelt Gertien ons graag meer over!

Locatie

Het nieuwe prachtige Thialf is onderscheidend omdat de topsport en beleving van A tot Z centraal staat. Grote uitdaging in de plannen was het realiseren van de beleving en verbinding met het ijs. En dat is gelukt! Een internationaal erkend centrum waar sportactiviteiten en krachtinspanningen samenkomen voor schaatsliefhebbers, recreanten en topsporters. In het nieuwe Thialf is vanuit elke positie in en rondom de hal zicht op het ijs.
Thialf kent een lange en rijke historie. In 1855 werd de natuurijsbaan Thialf aangelegd in Heerenveen als één van de eerste ijsclubs van Nederland. Al vanaf 1890 werden er internationale wedstrijden georganiseerd op deze buitenbaan. Op 14 oktober 1967 werd het ijsstadion officieel geopend door Prinses Christina. Daarna zijn er nog verschillende renovaties uitgevoerd  waaronder de laatste duurzame grote verandering in 2015/2016. Thialf is uiteindelijk hét erfgoed van 150 jaar pure schaatsbeleving!
Thialf heeft voor bedrijven verschillende mogelijkheden te bieden. Denk daarbij aan het geven van een bedrijfspresentatie in een van de horecaruimtes of vergaderen in een sfeervolle (vergader) zalen, gevolgd door clinic (schaats, ijshockey, curling, icebyk) met na afloop een heerlijke stampottenbuffet. Ook is er een backstage tour mogelijk waar de schaatsen niet voor hoeven worden ondergebonden. Graag nemen de medewerkers ons mee voor een rondleiding door het prachtige duurzame stadion.

Thialf2

Kosten en aanmelden

Ben je NVD-lid? Dan kun je je binnenkort aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties.

Let op! De aanmelding sluit op 13 januari 2019.
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 20,00 voor leden/begunstigers en € 25,00 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL67ABNA0451644255 t.n.v. NVD Regio Noord, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst.

Bij afmelding na 13 januari 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
Contactpersonen voor deze bijeenkomst is Ans van Kampen Wieling (06) 54 33 89 60 en Martha Landman (06) 28 89 18 28).

Sponsoren

Thialf
degunfactorverhoger-logo