Proef de muzikale noten!

Proef de muzikale noten!

Ook dit jaar staat onze zomerbijeenkomst in het teken van Netwerken en Fun. Het wordt een speciale avond genieten met beroepsgenoten op Landgoed Kasteel Limbricht. Onder leiding van Igor Stel, in 2018 uitgeroepen tot de meest markante horeca ondernemer van Limburg!

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 - Ontvangst
18.00 - Welkom door regiobestuurder en vertegenwoordiger(s) locatie, gevolgd door rondleiding
19.00 - Diner
20.00 - Workshop
21.30 - Afsluiting met koffie, thee en zoetigheden, tevens gelegenheid tot netwerken
22.00 - Einde programma

Workshop

De ritmische percussie workshop: Een interactieve groepsactiviteit, waarbij niet alleen een hele hoop te lachen valt, maar waarbij alle deelnemers een muzikale hoofdrol vervullen! Iedereen krijgt een Braziliaans percussie-instrument, variërend van een grote drum tot een klein trommeltje of een djembé. Binnen no-time zal onze enthousiaste instructeur iedereen aan het trommelen krijgen. Ritmisch geweld afgewisseld met solo’s voor de échte durfals. Op het einde van de workshop zal de gehele groep een echte Samba drummen. Hilarisch, verrassend, swingend en niet te evenaren! De workshop is ontzettend leuk voor zowel zeer grote groepen als voor kleinere groepen en is geschikt voor alle leeftijden. Het is een ideale manier om aan teambuilding te doen, want samen maken we er iets moois van!

Igor Stel
Igor Stel

Locatie

Landgoed Kasteel Limbricht heeft sinds de heropening, in juli 2017, een grondige metamorfose ondergaan. Ondernemer Igor Stel werd de nieuwe exploitant en kondigde stevige verbouwingen en grootse plannen aan. Aan iedere ruimte van het kasteel werd wel het een en ander veranderd, maar sommige, karakteristieke eigenschappen bleven natuurlijk bestaan. Immers, het kasteel behoort tot de Rijksmonumenten van Nederland. De oude hoofdburcht, die stamt uit de 18e eeuw, is gelegen op een omgrachte heuvel in Limbricht. De voorburcht bestaat uit twee horecagelegenheden, Het Proeflokaal en restaurant Het Schapenhuis en verschillende zalen & ruimtes die gebruikt worden voor evenementen, sprookjesachtige bruiloften en workshops. Verder beschikt het Landgoed over een bowlingbaan in ridderthema, een escape room, een eigen bakhoes en op de binnenplaats worden eigen groenten & kruiden gekweekt en verbouwd. De eeuwenoude motteburcht is omgetoverd tot pop-up vergaderconcept. Hier zijn 5 unieke vergaderzalen gerealiseerd met een bijpassend thema, waar inspirerend vergaderd kan worden. Kortom, Kasteel Limbricht heeft u heel veel moois te bieden. Van complete evenementen op maat en interactieve groepsactiviteiten tot heerlijke, culinaire gangendiners en romantische trouwerijen.
 
 

Sponsors

www.kasteel-limbricht.nl

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Aanmelden kan tot 27 juni 2019.

​Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 10,-- voor leden/begunstigers en € 15,-- voor gasten. Betaling uitsluitend per bank op rekening IBAN NL32ABNA0451645952 t.n.v. NVD regio Limburg o.v.v. datum bijeenkomst en je eigen naam.

Bij afmelding na 26 juni 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Marjo Lardinois telefoonnummer 06-20745907 en Margot Claessen telefoonnummer 06-31664357.