Een zonnige lach hoor je in je tekst!

Een zonnige lach hoor je in je tekst!

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met een schrijftechniek die je niet standaard op school leert: we gaan leren schrijven met een glimlach. Ofwel: positief schrijven. Heel slim om mee aan de slag te gaan. En vooral ook heel leuk! Jij bent toch ook van de partij in deze innovatieve omgeving?

Aanmelden via de site is helaas niet meer mogelijk. Voor deze bijeenkomst is een maximum van 60 deelnemers. Leden genieten voorrang boven begunstigers en gasten, bij behalen van het maximum aantal. Je kunt een mail sturen naar limburg@nvdsecretaresse.nl en wij houden je op de hoogte van het verloop op de wachtlijst.

Programma

Het programma voor deze avond ziet er in grote lijnen als volgt uit:
17.30 - Ontvangst
18.00 - Welkom door regiobestuurder en vertegenwoordiger(s) locatie, gevolgd door rondleiding
19.00 - Diner
20.00 - Workshop
21.30 - Afsluiting met koffie, thee en zoetigheden, tevens gelegenheid tot netwerken
22.00 - Einde programma

Paula van Gemen

Workshop

Trek je mondhoeken omhoog en … LACH! Waarom? Omdat je dan geluksstofjes aanmaakt. Daardoor voel je je fijner. Als vanzelf rollen er dan ook positieve teksten uit je vingers. Alhoewel … helemaal vanzelf gaat het niet. Daarom heeft Paula van Gemen speciaal voor ons een workshop ‘Schrijven met een Glimlach’ ontwikkeld.

Paula is eigenaar van trainingsbureau www.tekstmodel.nl. Sinds 2002 begeleidt ze organisaties om helder en klantgericht te schrijven. Dat doet ze vanuit de overtuiging dat de wereld er een stuk mooier uitziet als iedereen hartelijk en positief met elkaar omgaat. Klinkt goed, toch?

In deze workshop:
ontdek je waarom positieve communicatie zo goed werkt;
leer je technieken om positief en motiverend te schrijven;
zie je volop voorbeelden van andere organisaties;
ga je bovendien zelf aan de slag in de praktijk.
Wil jij weten hoe je jouw lezers positief en hartelijk benadert? Schrijf je dan zeker in! Maar let op: door de workshop verandert jouw kijk op teksten voorgoed. (In positieve zin natuurlijk!)

Locatie

Brightlands Chemelot Campus is een wereldwijd toonaangevende innovatielocatie in ‘smart materials’ en duurzame productie en vormt de thuisbasis van een levendige en snelgroeiende open community van en voor innovatieve start-ups en bedrijven, vooruitstrevende kennisinstituten, gedurfde ondernemers, briljante onderzoekers, getalenteerde studenten en visionaire investeerders.
Brightlands Chemelot Campus heet de NVD van harte welkom daar waar het hart van de campus zich bevindt: in het Center Court Gebouw.
De catering van deze vanavond wordt verzorgd door de vaste cateraar op Brightlands Chemelot Campus, Hutten Catering en (mede) gesponsord door Brightlands, Chemelot en Sabic

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Aanmelden kan tot 1 mei 2019 of tot het maximum van 60 deelnemers is bereikt.

​Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 10,00 voor leden/begunstigers en € 17,50 voor gasten. Betaling uitsluitend per bank op rekening IBAN NL32ABNA0451645952 t.n.v. NVD regio Limburg o.v.v. datum bijeenkomst en je eigen naam.

Bij afmelding na 7 mei 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Marjan Hoogtanders telefoonnummer 06-10699726 en Marjo Lardinois telefoonnummer 06-20745907.

Sponsors

www.tekstmodel.nl
www.brightlands.com
www.sabic.com
www.hutten.eu
www.chemelot.nl