Netwerken doe je zo!

Netwerken doe je zo!

Netwerken, samenwerken en verbinden! Dit willen we toch allemaal,  zorg dat je erbij bent.

Voor deze bijeenkomst geldt een maximum van 60 deelnemers.

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 - Ontvangst
18.00 - Welkom door regiobestuurder en vertegenwoordiger(s) locatie, gevolgd door rondleiding
19.00 - Diner
20.00 - Workshop
21.30 - Afsluiting met koffie, thee en zoetigheden, tevens gelegenheid tot netwerken
22.00 - Einde programma

Robert Vos

Workshop: Nieuwe Mensen Ontmoeten

Drs. ing. Robert Vos is een gepassioneerde trainer/coach die ambitieuze en competente vrouwen helpt om de top in het bedrijfsleven te bereiken zodat alle mensen, alle organisaties en onze samenleving er wezenlijk beter van worden. Hij gelooft sterk in de onverbrekelijke samenhang tussen vrouw en man binnen diverse managementteams en directies voor een betere en meer duurzame wereld. Hij is ervan overtuigd dat mensen het verschil maken; dat samenwerking tot betere resultaten leidt dan competitie; dat samenwerken cruciaal is voor het bereiken van duurzame resultaten. Hij is erg goed in het verbinden van mensen, het geven van steun en het bereiken van resultaten.
 
Hij leert ons om mensen buiten onze comfort zone te ontmoeten. Het vergt vaak durf om onze schroom te overwinnen en andere mensen te benaderen. Op netwerkborrels zoeken wij graag bekenden op, terwijl onze kansen juist liggen bij die andere mensen. Die angst zit niet in onze genen, maar gewoon in onze eigen hersenen. Hoe begin je een gesprek met een onbekende? Het meest waardevolle gesprek bestaat voornamelijk uit actief luisteren, leren, begrijpen en natuurlijk een beetje praten. Robert Vos deelt met ons een aantal belangrijke hints & tips om zo veel mogelijk nieuwe mensen te leren kennen op netwerkborrels en andere evenementen.

Locatie

Weert, ook wel de ‘Poort van Limburg’ genoemd, is een bruisende stad omringd door natuur, rust en ruimte. De gemeente Weert is in 2014 uitgeroepen tot ‘Groenste regio van de wereld'.  Reden genoeg om een overnachting, meeting of bedrijfsuitje in Golden Tulip Weert te plannen. Het hotel beschikt over een splinternieuwe vergader- en feestruimte  met de modernste vergadertechnieken en negen geheel nieuwe “Milennial”proof hotelkamers. Voorts is het in 2018 ook tot “Golden Tulip Hotel of the Year” gekozen.
Laat u verrassen en inspireren door een breed scala aan mogelijkheden. Het team denkt graag mee om een passende maatoplossing te bieden die met een tevreden lach wordt beloond.
In de Brasserie worden seizoensgebonden gerechten geserveerd met regionaal geproduceerde ingrediënten en producten.
Golden Tulip Weert maakt, samen met Golden Tulip Jagershorst (Eindhoven)en Golden Tulip Parkstad (Heerlen/Kerkrade), deel uit van de “Hotel-, en Leisuregroep Zuid Nederland”.

_DSC3465c_Golden Tulip_mei 2018_Irene van Wel Fotografie

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Aanmelden kan tot  4 maart 2019. We kunnen voor deze bijeenkomst maximaal 60 deelnemers aannemen.

​Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 10,-- voor leden/begunstigers en € 15,-- voor gasten. Betaling uitsluitend per bank op rekening IBAN NL32ABNA0451645952 t.n.v. NVD regio Limburg o.v.v. datum bijeenkomst en je eigen naam.

Bij afmelding na 4 maart 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Ninotchka Tilburgs telefoonnummer 06-55762444 en Margot Claessen telefoonnummer 06-31664357.

Sponsors

www.rovos.nl
www.weert.goldentulip.com