Netwerken doe je zo!

Netwerken doe je zo!

Netwerken, samenwerken en verbinden! Dit is het onderwerp van onze bijeenkomst bij Golden Tulip Weert op 12 maart jl. Een avond met een mooie opkomst van 60 deelnemers. Alle ingredienten voor een geslaagde avond zijn aanwezig: gemotiveerde deelnemers, een gepassioneerde trainer Robert Vos en uitstekende gastvrijheid van Petra van Gestel en Ellen Feijen en hun team.

Verslag van de avond

We worden gastvrij ontvangen in Golden Tulip Weert door Petra van Gestel en Ellen Feijen. Het is er één en al gastvrijheid met de zachte “G” van Golden Tulip. Petra geeft aan dat Fletcher Hotels onlangs het oog heeft laten vallen op dit fantastisch onderkomen. De “G” wordt verruild voor de “F”, want per 1 april 2019 zwaait Fletcher Hotels hier de scepter. Het hotel beschikt over een splinternieuwe vergader- en feestruimte voorzien van de modernste vergadertechnieken en heeft negen geheel nieuwe “Milennial”proof hotelkamers op de begane grond. Voorts is het hotel met in totaal 69 kamers in 2018 tot “Golden Tulip Hotel of the Year” gekozen.
In de Brasserie is het genieten van seizoensgebonden gerechten geserveerd met regionaal geproduceerde ingrediënten en producten. Het overheerlijke buffet is een verrassende streling voor de smaakpapillen.
De workshop ‘netwerken’ wordt verzorgd door de heer drs. ing. Robert Vos; hij is een gepassioneerde trainer/coach die ambitieuze en competente vrouwen helpt om de top in het bedrijfsleven te bereiken zodat alle mensen, alle organisaties en onze samenleving er wezenlijk beter van worden. Hij gelooft sterk in de onverbrekelijke samenhang tussen vrouw en man binnen diverse managementteams en directies voor een betere en meer duurzame wereld. Volgens Robert is netwerken een kwestie van belangstelling tonen voor de ander en verkennen of je elkaar kunt helpen. Het is zaak om eerst de verbinding te zoeken, business komt later. Zijn advies luidt dat perfectie niet hoeft, perfectie moet proberen om jou te zijn.
Een drietal leden vallen op de valreep in de prijzen en worden door Petra in het zonnetje gezet; zij mogen gaan proeven in de Golden Tulip vestigingen in Heerlen/Kerkrade, Eindhoven en Weert.
We sluiten deze mooie avond af met een overheerlijk dessert en een drankje en we blikken terug op een waardevolle bijeenkomst. Met dank aan allen die een bijdrage hebben geleverd om deze avond tot een succes te maken. 
 

Robert Vos

Sponsors

www.rovos.nl
www.weert.goldentulip.com