Vloggend het jaar in

Vloggend het jaar in

Verslag van de avond

We worden ontvangen op de binnenplaats van kasteel Vaalsbroek met een hapje van de grill en een warme Glühwein. Het prachtige kasteel in Vaals ligt dicht bij het Drielandenpunt, Maastricht en Aken. Het hotel staat garant voor ontspanning, inspiratie en rust op hoog niveau en biedt 130 sfeervolle kamers of suites in de hotelvleugel naast het kasteel. Het uitzicht is adembenemend. Mocht je willen ontspannen, maak dan vooral gebruik van het Spa & Wellness Centre.
 
Onze gastvrouw Biba Waltjé en haar team heten ons persoonlijk welkom en Biba vertelt enthousiast over de mogelijkheden van Vaalsbroek. We worden rondgeleid in het hotel of het kasteel. Daarna zet Ninotchka een aantal jubilarissen in het zonnetje: zo zijn Pat Vaessen en Yvonne Smeets vijf jaar lid van de NVD. Desirée in ’t Panhuis en Erna de Koning zijn 12,5 jaar lid. Onze regiobestuurder Ninotchka Tilburgs ontvangt van het regioteam een prachtige bos bloemen vanwege haar 25 jarig lidmaatschap (wordt januari 2020 officieel gevierd). Van harte proficiat dames met jullie jubileum. Aansluitend gaan we aan tafel en genieten we van een uitgebreid koud en warm buffet. Een keuze maken is een echte uitdaging .

De workshop zakelijk vloggen wordt verzorgd door Gerda van Galen en Marco Hout van de vlogcademie. Zakelijk vloggen is hot omdat je dit middel kunt inzetten als een slimme en doeltreffende manier om de doelgroep te bereiken. We leren waar we op moeten letten om een goede vlog te maken. En als je eenmaal de stap hebt genomen om te vloggen dan is consistentie heel belangrijk. We maken een aantal proefopnames en aan het eind van de avond beschikken we over kennis en kunde om succesvol te zijn. De NVD-vloggers zijn geboren.
 
We sluiten deze fantastische avond af met zoetigheid en een drankje en kijken terug op een sfeervolle bijeenkomst. Met dank aan allen die een bijdrage hebben geleverd om deze avond tot een succes te maken. 

Gerda van Galen

De presentatie "van" Gerda

De presentatie kan je hier nog een keer bekijken: Presentatie Zakelijk Vloggen

Naamloos

Sponsors

www.bilderberg.nl/vaals/kasteel-vaalsbroek
www.vlogcademy.nl