Vloggend het jaar in

Vloggend het jaar in

Graag nodigen wij je uit voor onze nieuwjaarsbijeenkomst op 14 januari a.s. in het mooie kasteel Vaalsbroek.

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 - Ontvangst
18.00 - Welkom door regiobestuurder en vertegenwoordiger(s) locatie, gevolgd door rondleiding
19.00 - Diner
20.00 - Workshop
21.30 - Afsluiting met koffie, thee en zoetigheden, tevens gelegenheid tot netwerken
22.00 - Einde programma

Gerda van Galen

Workshop Zakelijk vloggen

Zakelijk vloggen is hot! Van serieuze multinational tot lokale ondernemer, steeds meer organisaties ontdekken vloggen als een slimme en doeltreffende manier om de doelgroep te bereiken.
Hoe dan?
Alleen…hoe maak je een goede vlog? Die de beoogde doelgroep aanspreekt? Hoe kom je goed over op film? En welke valkuilen zijn te voorkomen? Met een paar goed toepasbare tips en praktijkgerichte opdrachten kom je al een heel eind.
Succesvol zakelijk vloggen
Na het volgen van de vlogworkshop heb jij je eerste vlog gemaakt! En heb je de kennis en kunde in huis om succesvol te vloggen én goed te adviseren waarop je moet letten als “je” manager gaat vloggen.
Vlogcademy
De workshop zakelijk vloggen wordt verzorgd door Gerda van Galen van www.vlogcademy.nl. Het bureau van de auteurs van “de kleine vloggen voor dummies”. Dus wil je met collega’s een workshop vloggen volgen, zelfstandig leren vloggen of een vlogspecialist inhuren. Het kan allemaal. Afhankelijk van je behoefte kies je één van de vlogdiensten. Keuzestress? Neem contact op via vlogcademy.nl/contact/. We helpen je graag.

Locatie

Kasteel Vaalsbroek in Vaals is een prachtig gelegen hotel op een landgoed van 18 hectare in het schilderachtige Limburgse heuvellandschap, dichtbij het Drielandenpunt, Maastricht en Aken. Het hotel biedt een uitgebalanceerde mix van ontspanning, stedelijke inspiratie en landelijke rust op hoog niveau. U logeert in één van de 130 sfeervolle kamers of suites in de hotelvleugel naast het kasteel met eigen patio of schitterend uitzicht over het glooiende Limburg. U ontbijt heerlijk in het naastgelegen kasteel Vaalsbroek. Het à la carte restaurant van Hotel Vaalsbroek ‘In de Oude Watermolen’ is vermaard om haar lokale ingrediënten en seizoensgebonden gerechten. Kom na een dag genieten in stad of natuur, heerlijk ontspannen in Spa & Wellness Centre Vaalsbroek. Bilderberg Vaalsbroek heeft alles voor een ultiem ontspannen verblijf.

Naamloos

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid of begunsitger? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Aanmelden kan tot  6 januari 2019.

​Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 15,-- voor leden/begunstigers en € 25,-- voor gasten. Betaling uitsluitend per bank op rekening IBAN NL32ABNA0451645952 t.n.v. NVD regio Limburg o.v.v. datum bijeenkomst en je eigen naam.

Bij afmelding na 6 januari 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Ninotchka Tilburgs telefoonnummer 06-55762444 en Marjan Hoogtanders telefoonnummer 06-10699726.

Sponsors

www.bilderberg.nl/vaals/kasteel-vaalsbroek
www.vlogcademy.nl