Komt een vrouw bij de h@cker

Komt een vrouw bij de h@cker

Maria Genova is de schrijfster van een boek over ict, hackers en identiteitsfraude. Dit boek ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ is een hit in het bedrijfsleven. Hierdoor is Maria op dit moment een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van privacy, identiteitsfraude en computerbeveiliging. Iedereen werkt tegenwoordig met computers, maar de meeste mensen kennen de digitale gevaren totaal niet. Hoe kan je identiteit gestolen worden?

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 uur   : ontvangst met een hapje en diverse zoetigheden
18.00 uur   : welkomstwoord door Janneke Welvaart (regiobestuurder)
18.15 uur   : rondleiding
18.30 uur   : workshop
20.30 uur   : warm/koud buffet
21.45 uur   : einde programma

Workshop

“Ineens staan er tientallen gestolen auto’s op je naam, is je bankpas geblokkeerd en krijg je met deurwaarders te maken. De politie houdt je aan voor delicten die je niet gepleegd hebt. Welkom in de wereld van de identiteitsfraude. Het overkomt dagelijks honderden mensen. Je laat een kopie van je paspoort maken, je klikt een linkje aan en dan ontdek je dat zulke onschuldige handelingen grote gevolgen hebben.”
 
Komt een vrouw bij de h@cker is een schokkend en soms ook hilarisch verhaal over slimme internetcriminelen en mensen die alles via social media delen. Na deze lezing, die interactief en op een heldere manier zonder vakjargon wordt gegeven, kijk je met heel andere ogen naar je computer, tablet of smartphone. Maria Genova bewijst in haar lezing dat het weinig moeite kost om alles over jou te weten te komen en je gegevens te misbruiken. Tijdens deze avond krijg je heel veel praktische tips om jezelf beter tegen hackers en identiteitsfraude te beschermen.

Maria Genova 2

Maria schreef diverse succesvolle boeken, waarvan ‘Man is stoer, vrouw is hoer’ (over loverboys en vrouwenhandel in Nederland) en ‘Het Duivelskind’ (over kindermishandeling en de falende jeugdzorg) bestsellers werden. In 2014 werd ze voor de boeken ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ en ‘Dansen op de Muur’ uitgeroepen voor Schrijfster van het Jaar.
 
Deelnemers ontvangen na afloop van de lezing het boek ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ cadeau. 

Locatie

Anafora Parkrestaurant ligt op een unieke locatie aan het water in het prachtige Máximapark. Anafora is gebaseerd op een schetsontwerp van de wereldberoemde architect Pierre Cuypers uit 1896, bekend van onder andere het Rijksmuseum en Kasteel De Haar. Deze bijzondere locatie is centraal gelegen op het kruispunt van de A12 en A2 bij Utrecht West.

Anafora biedt meerdere prachtige ruimtes met veel daglicht en openslaande deuren, die geschikt zijn voor business meetings, brainstormsessies, private dinings of bijvoorbeeld trainingen.
 
Graag verrast Anafora jou met heerlijke gerechten, bereid met eerlijke ingrediënten. De keuken maakt hierbij voornamelijk gebruik van (biologische) producten uit de streek. Bovendien volgt Anafora de visie van de Dutch Cuisine, die lekker, gezond en verantwoord koken stimuleert.
 
In het Máximapark kan iedereen naar hartenlust wandelen, fietsen, picknicken, bootje varen, sporten en spelen. In dit nieuwste stadspark van Utrecht vind je naast Anafora ook de Vlinderhof, de Japanse tuin en het activiteitenterrein.
 
Parkeren kan gratis op het ruime parkeerterrein tegenover het Máximapark, gelegen aan de Utrechtseweg 4 te Vleuten. 

Anafora 2
Anafora 8

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! Aanmelden kan t/m 19 mei.
 
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!
 
De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden en begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op IBAN NL87 ABNA 045.16.46.126 t.n.v. NVD regio Utrecht, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.
 
Bij afmelding na 20 mei en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.
 
Contactpersoon
Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Reineke Wels

Sponsors

Maria Genova

Anafora 5