Het is een wonder dat wij elkaar begrijpen! (NLP)

Het is een wonder dat wij elkaar begrijpen! (NLP)

Om door te kunnen groeien als assistent naar een adviserende rol, dien je excellent te kunnen communiceren. Hoe je dit doet, vertelt Astrid Kies ons graag op woensdag 13 maart.

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 uur   : ontvangst met een hapje en drankje
18.00 uur   : welkomstwoord door Janneke Welvaart (regiobestuurder)
18.10 uur   : presentatie Van Rossum
18.30 uur   : workshop
20.30 uur   : walking diner met drankjes
21.30 uur   : einde programma

Astrid Kies 2

Workshop

Tijdens deze avond behandelt Astrid twee modellen; het NLP-communicatiemodel en het regiemodel. Het communicatiemodel is een weergave van de werkelijkheid. Het beschrijft op een eenvoudige manier hoe iemands persoonlijkheid werkt. Met andere woorden: dit model laat zien dat het een wonder is dat wij elkaar begrijpen! Eigenlijk is het de psychologie achter al onze communicatie. Het regiemodel gaat jou helpen om middels drie verhelderende vragen nieuw gedrag te onderzoeken. Het effect van inzicht krijgen en het werken met deze modellen zorgt ervoor dat jij bij een samenwerking veel meer duidelijkheid creëert voor jezelf en anderen en nog excellenter communiceert.
 
Resultaat: na deze workshop communiceer je duidelijker en krachtiger. Je beïnvloedt en stuurt jouw eigen communicatie en daarmee ook het effect op anderen. Daarnaast heb je drie waardevolle vragen geleerd om jezelf keer op keer weer op scherp te kunnen zetten, zowel professioneel als persoonlijk. Wil jij het roer ook weer in eigen handen nemen en werken aan jouw persoonlijke groei? Zorg dan dat je erbij bent! 

Astrid Kies van Kies, voor jezelf is opgeleid als internationaal gecertificeerd NLP trainer, coach en timeline practitioner. Als trainer en coach vindt Astrid het belangrijk om te inspireren, te motiveren, te confronteren, to the point te zijn, te doen, te denken in mogelijkheden, te ontdekken, te enthousiasmeren, in te voelen waar het werkelijk om gaat. En dat allemaal met een dosis humor!

Locatie

Van Rossum stadshotel, café en restaurant is gevestigd in het Arsenaal, een robuust Rijksmonument in de historische stadskern van Woerden. Deze middeleeuwse vestingstad ligt ideaal centraal in het Groene Hart van Holland, dichtbij de grotere Hollandse steden zoals Utrecht en Amsterdam.

Van Rossum Stadshotel Woerden is een uniek boutique hotel waar, onder de robuuste eeuwenoude eikenhouten balken, ouderwetse Hollandse gezelligheid zich op een natuurlijke manier mengt met stijlvol, hedendaags comfort en warme gastvrijheid. 

Het restaurant is in de wijde omtrek ‘the place to be’. Woerden heeft van origine een innige band met het omliggende Groene Hart van Holland. Die natuurlijke verbinding ligt aan de basis van de keuken van het restaurant.

Van Rossum Woerden 5
Van Rossum Woerden 15

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! Aanmelden kan t/m vrijdag 8 maart.
 
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!
 
De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden en begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op IBAN NL87 ABNA 045.16.46.126 t.n.v. NVD regio Utrecht, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.
 
Bij afmelding na 9 maart en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.
 
Contactpersoon
Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Reineke Wels

Sponsoren

Kies, voor jezelf

Logo Van Rossum