Social media zakelijk inzetten

Social media zakelijk inzetten

Social media. De plek waar je doelgroep van nature zit, waar ze zich laten inspireren, zich laten horen, waar ze samenwerken, nieuwe ideeën verzinnen en oplossingen creëren. En ergens in dat dynamische landschap… ergens ligt er waarde verscholen. 

Op woensdag 3 april 2019 zijn wij te gast bij Hotel Ernst Sillem Hoeve.

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 uur   : ontvangst met warme en koude hapjes en drankjes
18.00 uur   : welkomstwoord door Janneke Welvaart (regiobestuurder) en Hotel Ernst Sillem Hoeve
18.05 uur   : workshop
19.50 uur   : rondleiding locatie
20.20 uur   : buffet 
21.45 uur   : afsluiting

Workshop

Social media. De plek waar je doelgroep van nature zit, waar ze zich laten inspireren, zich laten horen, waar ze samenwerken, nieuwe ideeën verzinnen en oplossingen creëren. En ergens in dat dynamische landschap… ergens ligt er waarde verscholen.

Maar wat voor jou goud is, is voor een ander oud ijzer, hoe krijg je nou die waarde uit social media? Helaas is er geen ‘one size fits all’. Er bestaat geen magische spreuk en je zal geen toverstaf vinden. En toch, als je weet waar je moet zoeken, als je goed luistert en om je heen kijkt, je lef hebt en bereid bent om te investeren, dan…. Ja, dan is het een prachtige zoektocht. Maar ja… Waar begin je en hoe pak je het aan?

Tijdens deze workshop, welke wordt verzorgd door Edo-Jan Meijer, werkzaam bij Unit4, leer je de Return of Investment (ROI) van Social Media. Wat investeer je en wat kan je terug verwachten? Wat moet je doen en vooral ook laten? Welke strategieën zijn er te ontdekken en hoe zet je ze in? Hoe kan je leren van anderen? Waar liggen je kansen?

Je leert het in deze interactieve workshop. Stukken theorie afgewisseld met best practices, handreikingen en bewezen modellen. Je krijgt inzicht in waar de social media kansen voor jou liggen. Je krijgt de kans om vanuit je eigen doelen en context een start te maken met het zakelijk inzetten van social media.

Edo-Jan Unit4

Locatie

Stijlvol en inspirerend verblijven doe je bij Hotel Ernst Sillem Hoeve. Een unieke locatie omringt door de prachtige bosrijke omgeving van de Lage Vuursche, op nog geen 14 kilometer van de stad Utrecht. Als boeker, trainer, deelnemer of hotelgast sta jij centraal. Wat jouw wensen ook zijn; de dienstverlening en service is op maat. De medewerkers van Hotel Ernst Sillem Hoeve zorgen samen met jou dat jouw verblijf een succes wordt. 

Je hebt de keuze uit 20 sfeervolle vergaderruimtes, variërend van 12 tot 165 m2, geschikt voor groepen van 2 tot 175 personen. Daarnaast beschikt het hotel over 85**** hotelkamers, een vernieuwd restaurant met live cooking, 2 bars met openhaardkamer, een binnenzwembad met infrarood sauna, een fitnessruimte en 7 hectare park. Het park kan gebruikt worden voor ontspanning, maar ook voor sportieve outdoor activiteiten, zoals outdoor koken en schapen drijven.

Hotel Ernst Sillem Hoeve is centraal gelegen en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Via de A1, A27 en A28 rijd je eenvoudig het terrein op waar je direct gratis kunt parkeren. Reis je met de trein? Dan ben je er binnen 25 minuten vanaf Utrecht Centraal. 

Ernst Sillem Hoeve - vergaderzaal 1
Ernst Sillem Hoeve - restaurant

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op vrijdag 29 maart 2019.
 
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!
 
De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden en begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op IBAN NL87 ABNA 045.16.46.126 t.n.v. NVD regio Utrecht, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.
 
Bij afmelding na 29 maart en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.
 
Contactpersoon
Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Reineke Wels

Sponsoren

logo ernst sillem hoeve - digitaal