Locatiekeuze is key!

Locatiekeuze is key!


De juiste locatie kan je event tot een succes maken, maar hoe vind je die locatie? Wil jij de tijd van urenlang zoeken achter je laten en kun je wel wat handige tips gebruiken? Meld je dan nu aan voor de workshop "Hoe kies je de juiste locatie voor je bijeenkomst?" We zien je heel graag op 24 september bij Kasteel Middachten; een uitermate geschikte plek als het om locatiekeuze gaat. 

Programma


Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 uur        Ontvangst deelnemers met welkomstdrankje en hapje
18.00 uur        Welkomstwoord door regiobestuurder Elise Bloem
18.10 uur        Introductie & rondleiding door Kasteel Middachten
19:00 uur        Workshop
20.30 uur        Diner en gelegenheid tot netwerken
22:00 uur        Afsluiting en einde bijeenkomst

Jean-Marc van Grondelle

Workshop


Hoe kies je de juiste locatie voor je bijeenkomst?

De inspiratie van een andere omgeving, niet gestoord door de dagelijkse gang van zaken: er zijn allerlei voordelen om een bijeenkomst buiten de deur te organiseren. Bovendien geef je het doel van je bijeenkomst extra gewicht. Je hebt ten slotte veel moeite gestoken in het vinden van een geschikte externe locatie. Maar hóe vind je die perfecte meetinglocatie?

De interactieve workshop van Hospitality Regisseur Jean-Marc van Grondelle, in samenwerking met Tatos Ohan van Convention Bureau Gelderland, neemt jou mee in dit proces en helpt jou de perfectie locatie voor de gelegenheid te vinden. Tijdens de workshop geeft Jean-Marc je ook tips over persoonlijke gastvrijheid en legt hij uit hoe je het mensen in je omgeving naar de zin maakt, zonder dat het ten koste gaat van je eigen energie. Zo haalt iedereen het meeste uit de bijeenkomst!

Over Jean-Marc van Grondelle: “Jean-Marc helpt iedere organisatie gastvrijheid in te zetten om het onderscheidende verschil te maken.” Zijn motto: Hospitality ben je zelf. 

Locatie


Tussen de weidse IJssel en de bosrijke Veluwezoom ligt Kasteel Middachten. Middachten is een oase van rust te midden van een hectische samenleving. Het kasteel oogt imposant, maar voelt van binnen huiselijk door de vele salons en kabinetten. Op Middachten kun je jouw zakelijke bijeenkomst combineren met een rondleiding door het kasteel of een wandeling door park en/of tuinen. De gast waant zich in een andere wereld, waar rust, ruimte en authenticiteit voorop staan. Desondanks is Middachten goed bereikbaar zowel per auto als per openbaar vervoer.

Kasteel Middachten

Kosten en inschrijving


De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op bankrekeningnummer NL29 ABNA 0451645812 t.n.v. NVD Regio Gelderland, onder vermelding van je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief. Bij afmelding na 18 september 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Liesbeth Schagen, (06) 462 66 441

Sponsoren

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door:
- Convention Bureau Gelderland
- Hospitality Regisseur Jean-Marc van Grondelle
- Kasteel Middachten
 

Logo Convention Bureau
Logo Hospitality regisseur