Sterk onderhandelen

Sterk onderhandelen

We onderhandelen vaker dan we denken. Of het nu gaat om een
miljoenencontract, werkafspraken, opdrachten, een nieuwe baan of over het zakgeld van de kinderen. In elk gesprek waarin het gaat om belangen of conflicten hebben we te maken met onderhandelingstechnieken en tricks.

Programma


Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 uur        Ontvangst deelnemers workshop
18.00 uur        Welkomstwoord door regiobestuurder Elise Bloem
18.10 uur        Welkom door locatie met aansluitend rondleiding
18.30 uur        Voorgerechtje of aperitief met hapje
19.00 uur        Workshop (zonder pauze)
21.00 uur        Diner/buffet en gelegenheid tot netwerken
22.00 uur        Einde bijeenkomst 

Workshop

Deze interactieve workshop met persoonlijke benadering richt zich op het spel van onderhandelen waarvan je de regels maar beter kunt kennen. De geschreven en ongeschreven regels beïnvloeden het succes tijdens onderhandelingen.
Wil je ook winnen? Heb je wel voldoende uit het gesprek gehaald? De technieken en strategieën die tijdens deze training de revue passeren zorgen ervoor dat je niet meer wordt verrast tijdens onderhandelingen. We leren:
- hoe we het onderhandelingsproces ontspannen en vol zelfvertrouwen naar onze
  hand kunnen zetten
- hoe we korte metten maken met de dirty tricks van onze gesprekspartner
- tactisch te manoeuvreren
- rollen en rolpatronen te herkennen

Met kennis over het onderhandelingsproces en bewustwording van ons invloedgedrag zijn we in staat om het onderhandelingsproces succesvol en met resultaat te beïnvloeden.

Geert Teunissen
Geert Teunissen

Over de workshopleider:
Bevlogen, inspirerend, deskundig, verbazingwekkend scherp, uiterst adrem, humoristisch, praktisch en weergaloos snel. Samen werken en genieten van een bruisende performance vol heerlijke verrassingen en creatieve inspiratie.
Onder de naam NCD Academie begeleidt Geert Teunissen creatieve processen van organisaties en geeft hij trainingen en workshops in het Anders Creatief Denken en Doen, het slimmer werken.
 

Locatie

Familie Van der Valk is al meer dan 150 jaar een begrip in Nederland. Martinus Van der Valk bouwde voor elk van zijn 11 kinderen een hotel en legde daarmee de basis van het huidige concern, welke inmiddels uit meer dan 100 vestigingen bestaat. Martinus dacht niet aan zichzelf, maar aan zijn nakomelingen voor wie hij een gegarandeerde plek op de arbeidsmarkt creëerde. Al sinds die tijd staat duurzaamheid hoog in het vaandel van de familie omdat zij generatie-overschrijdend ondernemen: ze bouwen hotels en restaurants met de gedachte in hun achterhoofd dat er nog vele generaties Valken na hen gebruik zullen maken van de vestiging en exploitatie.
 
Marije van der Valk en haar partner Thijs Boomkens hebben diezelfde visie en bouwden in 2016 Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent volgens de normen van het BREEAM Excellent certificaat. In combinatie met de Green Globe certificering is de vestiging aan de Waal op dit moment het meest duurzame hotel in Nederland.
 
De prachtige ligging aan de Waal en het spectaculaire uitzicht maken het hotel tot een hotspot in Nijmegen!  

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je te zijner tijd aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Deelname geschiedt in volgorde van binnenkomst, waarbij leden en begunstigers uit de regio voorrang krijgen. Leden uit een andere regio hebben voorrang boven gasten en begunstigers. Let op! De aanmelding sluit op
1 april  2019.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 voor leden/begunstigers en € 20,00 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer
NL29 ABNA 0451645812 t.n.v. NVD Regio Gelderland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.

Bij afmelding na 1 april 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Elise Bloem.

Sponsoren

logo NCD Academie
Skyline Nijmegen vanaf Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent bij nacht
Skyline Nijmegen vanaf Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent bij nacht