Ethiek in het werk van assistants

Ethiek in het werk van assistants

Op dinsdag 29 januari 2019 zijn wij te gast bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer.

Integriteit, loyaliteit, compromissen maken, vertrouwelijkheid, het zijn allemaal zaken waar je als managementassistant of PA mee te maken krijgt in jouw rol. Brigit de Lange van Dilemma-Assist leert ons hoe wij het best omgaan met moeilijke dilemma's binnen ons werk.

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 Binnenkomst gasten
18.00 Openingswoord door regiobestuurder Elise Bloem
18.15 Welkom door locatie en rondleiding door de locatie
18:30 Buffet
19.30 Workshop Ethiek in het werk van assistants
21.30 Dessert en gelegenheid tot netwerken
22:00 Einde bijeenkomst

Brigit de Lange
Brigit de Lange

Workshop: Ethiek in het werk van assistants

In jouw werk kom je vast wel eens voor een dilemma te staan. Als jouw directeur iets aan je vraagt kunnen jouw eigen normen en waarden botsen met jouw loyaliteit. Of als je weet hebt van een collega die zich misdraagt. Integriteit en ethiek zijn daarom belangrijk in jouw vak. Brigit de Lange, mede-oprichter van Dilemma-Assist, geeft op 29 januari een workshop over ethiek in ons vak. De resultaten uit het internationale onderzoek van Dilemma-Assist naar wangedrag in organisaties en dilemma’s van assistants komen aan bod. Evenals de begrippen integriteit en ethiek. Uiteraard ga je ook enkele cases behandelen.

Dilemma Assist organiseert regelmatig masterclasses over actuele thema’s rond corporate Governance en integriteit. Op 31 januari 2019 staat “In gesprek gaan. Maar hoe? Over vrijmoedig spreken” op het programma. Leden van NVD kunnen zich tot 15 januari aanmelden met 10% korting. Zie www.dilemma-assist.nl.

Over de workshopleider
Brigit de Lange werkt sinds 2002 als PA voor onafhankelijke bestuurders, hoogleraren en adviseurs. Haar loopbaan begon in het toerisme waarna ze als directiesecretaresse werkte voor bestuurders en legal counsels in beursgenoteerde bedrijven. Ze studeerde enige tijd Rechten en behaalde het vakdiploma Voorlichting & Public Relations. Recent volgde ze een opleiding Filosofie in organisaties. 

Locatie

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is schitterend gelegen aan de oevers van het Veluwemeer met een weids uitzicht over het water en de Arkemheense polder; één van de oudste polders van Nederland.

Ook het geografisch middelpunt van Nederland vind je op korte afstand van het hotel. Waar precies zijn de geleerden nog niet over uit; in de bossen bij Putten of toch de Lieve Vrouwentoren in Amersfoort? Waar we wel over uit kunnen zijn is dat ons hotel er tussenin ligt en je niet snel een nog centralere locatie vindt in Nederland!

Meet Work Stay
Gasten voelen zich als een vis in het water bij ons. De vergaderzalen lenen zich bij uitstek voor trainingen, vergaderingen en heisessies.
In de tuin en op het terras worden teambuilding activiteiten afgesloten met een smakelijke barbecue of een gezellige borrel.
Gezien vergaderen topsport is, verzorgen wij naast zeer comfortabele bedden in onze 83 hotelkamers ook nog Brainfood. Een uitgebalanceerde samenstelling van hapjes en energizers welke de suikerspiegel op constant niveau houden en je zo het maximale uit je meeting haalt!
Succes gegarandeerd!

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Deelname geschiedt in volgorde van binnenkomst, waarbij leden en begunstigers uit de regio voorrang krijgen. Leden uit een andere regio hebben voorrang boven gasten en begunstigers. Let op! De aanmelding sluit op 22 januari 2019.
 
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!
 
De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 voor leden/begunstigers en € 20,00 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN / Bankrekeningnummer NL29 ABNA 0451645812 t.n.v. NVD Regio Gelderland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.
 
Bij afmelding na 22 januari 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.
 
Contactpersoon voor deze bijeenkomst zijn Antoinette Evers en Liesbeth Schagen, (06) 462 66 441.

Sponsoren

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer en Dilemma-Assist.
 

veluwemeer