Stop met losse lijstjes en zorg voor overzicht

Stop met losse lijstjes en zorg voor overzicht

Herken je het werken met losse (Excel)lijstjes, webformulieren waarvan de gegevens in een overvolle mailbox eindigen, of die eindeloze stroom telefoontjes? Dat kan anders…….

Tijdens deze workshop vertelt begunstiger Easydus wat het belang van kwalitatief goede data is en hoe je met flexibele software eenvoudig organisatieprocessen automatiseert. Zelf bedenken hoe het je het beste past.
Voorafgaand aan de bijeenkomst richt NVD Noord-Brabant samen met Easydus een testomgeving in, waarmee we tijdens de avond aan de slag gaan. Bij het inschrijven voor deze bijeenkomst krijg je al een voorproefje. We stellen dan een aantal vragen, waarvan je op de avond zelf kunt zien wat je zoal met die input kunt doen. 

En in welke omgeving past een dergelijke workshop beter dan op een trainingslocatie. In hartje centrum van Eindhoven, maar toch heel goed bereikbaar, worden we gastvrij ontvangen door BCN Eindhoven.

Aanmelden Easydus (002)

Over Easydus

Relaxed organiseren? De ideale tool voor jou! Deze uitermate flexibele software zorgt snel voor administratieve lastenvermindering, samenwerkingsmogelijkheden en managementrapportages. 
 
Easydus integreert en automatiseert eenvoudig dataverzameling, persoonlijke communicatie, betalingen, generatie van specifieke documenten, zoals facturen, tickets, contracten en certificaten. Toepasbaar bij het organiseren van relatieactiviteiten, personeelsbijeenkomsten, opleidingsverzoeken, congressen en symposia. Maar ook geschikt voor processen zoals aanvragen, contactverzoeken, klachtenregulatie, vacaturemanagement, boekingen en uitgifte van materialen zijn prima te regelen.
 
Voor directiesecretaresses, project- en eventondersteuners is Easydus een handige softwaretool in the cloud waarmee je zelf - zonder tussenkomst van ICT-medewerkers - organisatieprocessen naar eigen inzicht en styling kunt automatiseren.
Direct beginnen, direct resultaat en direct overzicht. Je kunt het zelf, het is voor jou ontworpen!

NVDadvertorial (002)

Over de locatie BCN Eindhoven

De stad Eindhoven staat bekend om haar techniek, innovatie en gastvrijheid, een stad waar een bedrijf als BCN eigenlijk niet mag en kan ontbreken. Gelukkig kun je BCN sinds februari 2017 vinden aan het Kennedyplein in Eindhoven.
BCN Eindhoven heeft in totaal 23 moderne en stijlvol ingerichte ruimtes en een eigen restaurant voor lunch en diner. De trainingsruimten zijn van alle moderne techniek en gemakken voorzien. Denk aan audiovisuele middelen, klimaatbeheersing, veel daglicht, Wi-Fi en glasvezel internet, gezonde lunches, ruime parkeergelegenheid in parkeergarage Kennedyplein P1 en… pal naast NS-station Eindhoven Centraal. De trainingslocatie Eindhoven is wat dat betreft een locatie om trots op te zijn!
 
Naast Eindhoven vind je BCN in viere andere steden: Amsterdam, Rotterdam, Zwolle (recent geopend) en in Utrecht zelfs op twee verschillende locaties. Je bent altijd goed op weg naar BCN. Alle locaties zijn makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor BCN is dit een bewuste keuze. Ze vinden het namelijk belangrijk dat hun gasten makkelijk naar hun locaties kunnen reizen! BCN biedt trainingslocaties. Niet omdat ze ruimtes aanbieden, maar omdat ze jouw training, vergadering of workshop nog effectiever willen maken. Die verantwoordelijkheid en doelgerichtheid is voor hen vanzelfsprekend. Zij weten hoe ze maximaal kunnen waarmaken wat jij belooft aan jouw medewerkers, collega’s of cursisten.
Ontdek deze avond BCN Eindhoven.

BCN Eindhoven - Restaurant 1

Programma

We zijn samen met BCN en Easydus nog bezig om een mooie invulling aan deze avond te geven.
Het belooft in ieder geval een interactieve, leerzame, ontspannen, vrolijke avond te worden.
Globale indeling programma:
-       17.30 uur               Ontvangst met amuse en drankje
-       18.00 uur               Welkomstwoord door regiobestuurder NVD
-       18.15 uur               Introductie BCN en presentatie
-       18.30 uur               Workshop deel 1 - Easydus
-       19.30 uur               Diner in restaurant
-       20.30 uur               Workshop deel 2 - Easydus
-       21.30 uur               Afronding
-       21.40 uur               Koffie/thee met zoetigheid en netwerkborrel
-       Ca. 22.15 uur        Einde programma

Inschrijving en kosten

Ben je NVD-lid? Meld je dan aan via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Let op! De aanmelding sluit op 15 oktober 2019.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de ‘Direct aan- of afmelden’-knop boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling voor deze bijeenkomst kan uitsluitend via iDeal. Na je aanmelding word je direct doorgestuurd naar de betaalomgeving. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief en ontvang je een kwitantie.

Bij afmelding na 15 oktober 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eventueel nog niet betaalde eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.
Afmelden kun je via de ‘Direct aan- of afmelden’-knop in de bevestigingsmail of op deze pagina.  

Bij afmelding na 15 oktober 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen

​Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Jacqueline van de Looy en Antonette Visser.