Aftrap naar een mooie zomer!

Aftrap naar een mooie zomer!

Deze avond trappen we af naar een mooie zomer!
 
Wij zijn te gast bij Bonheur Horeca Groep op een van haar negen unieke locaties in Tilburg, namelijk het Koning Willem II Stadion. 
Bonheur Horeca Groep neemt ons mee in haar wereld van creativiteit, gastvrijheid en culinair genieten. Gaan we echt met een voetbal aan de slag en krijgt deze avond ook nog een Oranje tintje? Tijdens dit bedrijfsbezoek laten we ons verrassen door Bonheur Horeca Groep!
 

Programma

17.30 uur                    Ontvangst
18.00 uur                    Welkom door NVD en Bonheur Horeca Groep
18.15 uur                    Aftrap naar een mooie zomer!
22.00 uur                    Einde

Willem 11 Business 9

Bedrijfsbezoek/netwerkavond

Het Koning Willem II Stadion in Tilburg is om talloze redenen een unieke congres- en evenementenlocatie, maar het meest in het oog springt natuurlijk die fantastische groene grasmat en de tribunes daaromheen. Bijzonder is dat de deuren naar de tribunes altijd openstaan. De vele multifunctionele ruimten worden gebruikt voor vergaderingen, congressen, seminars, borrels, presentaties, (thema)feesten, beurzen en recepties. In de styling van de verschillende zalen en ruimtes is er bewust voor gekozen om het voetbalgevoel een beetje los te laten, zodat de sfeer van het evenement beter tot zijn recht komt.

Over Bonheur Horeca Groep
Creativiteit, gastvrijheid en culinair genieten
Bonheur Horeca Groep biedt voor ieder moment van ontmoeten, vieren en zakendoen een passende locatie. Met maar liefst negen unieke locaties in Tilburg, ieder met een eigen karakter en sfeer maar allen gestoeld op dezelfde basis, bieden zij altijd een locatie die past bij het moment.
 

Bonheur-WillemII-LR40 (5)

Inschrijving en kosten

Ben je NVD-lid? Meld je dan aan via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op 21 juni 2019.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN NL43 ABNA 0451.6460.45 t.n.v. NVD regio Noord-Brabant o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief..

Bij afmelding na 21 juni 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen

​Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Marsha Luijten.