Maak kennis met enkele begunstigers

Maak kennis met enkele begunstigers

Tijdens deze bijeenkomst hebben wij een aantal van onze begunstigers centraal gezet. Hun namen kwamen je vast wel bekend voor, maar wat doen ze nu eigenlijk precies? En nog belangrijker, wat kunnen zij voor jou betekenen?

De locatie van deze bijeenkomst was niet zomaar een vergadercentrum. Deze avond heeft begunstiger IBN ons laten zien hoe zij invulling geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), als bedrijf én als vergadercentrum. Door bij IBN een vergaderzaal te huren, maak je een bewuste keuze. Met Social Return creëer je werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarmee geef je invulling aan de P van People als onderdeel van het MVO.

Verslag

Op dinsdagavond 21 mei 2019 was de NVD regio Noord-Brabant te gast bij IBN Vergadercentrum in Uden.
IBN heeft laten zien hoe zij invulling geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) als bedrijf en als vergadercentrum. Een vergaderzaal bij IBN huren is dus altijd een goede en bewuste keuze omdat je met Social Return werkgelegenheid creëert voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Wij waren allemaal aangenaam verrast door de warme en hartelijke ontvangst, de mooie ruimtes en de heerlijke gerechten.
Op deze avond hebben wij een aantal van onze begunstigers het podium gegeven om zich te presenteren.
TUI (Groups Incentives & Sports), Bensdorp Wijnen, Official Travel Company en Public Support gaven een mooie presentatie over hun bedrijf, hun passie en hun diensten. Kortom: een mooie netwerkavond.
Met speciale dank aan IBN voor hun prachtige cadeautje aan de gasten, een handgemaakt schaaltje DoeGoods, Social Return producten.

Begunstigers aan het woord

TUI Groups Incentives & Sports  
Een jubileum, workshop, teambuilding of training in het buitenland is een belangrijke investering, bij TUI Groups Incentives & Sports is alles van A tot Z verzorgd. Voor ieder budget hebben we een creatieve, verrassende of sportieve oplossing. Ook de voorpret kunt u aan ons overlaten! Indien gewenst, verzorgen wij ook de uitnodigingen en staat het welkomstcadeau klaar op de hotelkamer. En als u wilt, reist een van onze reisspecialisten mee om u ter plaatse alles uit handen te nemen.
 
Adecco Top Secretaries
Een goede start en een persoonlijke benadering. Voor management ondersteuners met hart voor hun vak opent Top Secretaries wegen die elders gesloten blijven. Wij maken ons sterk voor werk dat past bij jouw signatuur. Top Secretaries geeft uitvoering aan werving & selectie voor vaste vacatures, biedt interim-oplossingen en detacheert secretaresses op alle relevante niveaus.
 
Bensdorp wijnen
Sprekende wijnen met een verhaal. Niet alleen erover vertellen, maar ook laten proeven!
Bensdorp Wijnen importeert en verkoopt wijnen. Ieder jaar gaan we op zoek naar sprekende wijnen die u verrassen. Wij staan klaar om u ondersteunen bij al uw activiteiten: voor relaties of uw eigen personeel. Denk dan aan: relatiegeschenk, ondersteuning bij recepties, wijnproeverij, workshop, gezamenlijk wijn kopen tegen aantrekkelijk prijs, de vrijdagmiddagborrel.
 
Official Travel Company
Een jubileum, een behaald omzet doel of gewoon een beloning voor het personeel. Een reis met, maar vooral ook voor, het personeel is de ultieme beloning om iets terug te doen en tegelijkertijd aan het groepsgevoel te werken. Sinds 15 jaar organiseert Official Travel Company zeer uiteenlopende en kwalitatieve hoogwaardige uitjes in binnen- en buitenland. Deze avond laten wij in het kort zien waarom het zó waardevol is om een dergelijke reis bij professionals onder te brengen.

Over de locatie

Duurzaam en MVO vergaderen midden in het land
Steeds vaker is er behoefte aan een vergaderlocatie die invulling geeft aan de sociale paragraaf van een organisatie. Alles wat je inkoopt – en dus ook het huren van een vergaderlocatie – moet dan op een of andere manier bijdragen aan de maatschappij. Door milieuvriendelijke producten te gebruiken bijvoorbeeld. Of omdat er mensen werken die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Bij IBN Vergadercentrum in Uden draait het allemaal om dat laatste: mensen mee laten doen in de maatschappij. En u kunt ervan op aan dat ook op alle andere vlakken duurzaamheid voorop staat. Dat bewijzen onze 4 hamers en Green Key Goud keurmerk. Met het huren van onze ruimten – die uiteraard standaard voorzien zijn van alle facilitaire benodigdheden -  draagt u uw steentje bij aan de maatschappij. Dat is niet alles. Want u wilt natuurlijk ook goed geholpen worden. Nu kunnen we hier allerlei voorbeelden noemen over hoe onze service is (oké, we zijn best trots op onze 9!). Maar dat kunnen onze klanten veel beter vertellen. Onze reviews zeggen alles. Neem daarom snel een kijkje op www.meetingreview.com. Wilt u ook graag naar buiten met uw gasten? Een workshop schapendrijven bijvoorbeeld of een partijtje hockey. Met een heerlijk park en fijne sportclub om de hoek is dat absoluut mogelijk.

IBN zaal

Sponsoren

IBN
TUI Groups Incentives & Sports
Adecco Top Secretaries
Official Travel Company
Bensdorp wijnen enWijnkado