Maak kennis met enkele begunstigers

Maak kennis met enkele begunstigers

Deze bijeenkomst zetten wij een aantal van onze begunstigers centraal. Hun namen komen je vast wel bekend voor, maar wat doen ze nu eigenlijk precies? En nog belangrijker, wat kunnen zij voor jou betekenen?

De locatie van deze bijeenkomst is niet zomaar een vergadercentrum. Deze avond laat begunstiger IBN ons zien hoe zij invulling geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), als bedrijf én als vergadercentrum. Door bij IBN een vergaderzaal te huren, maak je een bewuste keuze. Met Social Return creëer je werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarmee geef je invulling aan de P van People als onderdeel van het MVO.

Programma

17.30 uur            Ontvangst met soepje
18.00 uur            Welkomstwoord door regiobestuurder NVD
18.15 uur            Introductie IBN en presentatie door IBN
18.45 uur            Begunstigerspitch deel 1
19.30 uur            Diner met wijnproeverij
20.30 uur            Begunstigerspitch deel 2
21.30 uur            Plenaire afronding
21.40 uur            Dessert + naborrel + wijnproeverij
Ca. 22.15 uur     Einde programma

Begunstigers aan het woord

TUI Groups Incentives & Sports  
Een jubileum, workshop, teambuilding of training in het buitenland is een belangrijke investering, bij TUI Groups Incentives & Sports is alles van A tot Z verzorgd. Voor ieder budget hebben we een creatieve, verrassende of sportieve oplossing. Ook de voorpret kunt u aan ons overlaten! Indien gewenst, verzorgen wij ook de uitnodigingen en staat het welkomstcadeau klaar op de hotelkamer. En als u wilt, reist een van onze reisspecialisten mee om u ter plaatse alles uit handen te nemen.
 
Adecco Top Secretaries
Een goede start en een persoonlijke benadering. Voor management ondersteuners met hart voor hun vak opent Top Secretaries wegen die elders gesloten blijven. Wij maken ons sterk voor werk dat past bij jouw signatuur. Top Secretaries geeft uitvoering aan werving & selectie voor vaste vacatures, biedt interim-oplossingen en detacheert secretaresses op alle relevante niveaus.
 
Bensdorp wijnen
Sprekende wijnen met een verhaal. Niet alleen erover vertellen, maar ook laten proeven!
Bensdorp Wijnen importeert en verkoopt wijnen. Ieder jaar gaan we op zoek naar sprekende wijnen die u verrassen. Wij staan klaar om u ondersteunen bij al uw activiteiten: voor relaties of uw eigen personeel. Denk dan aan: relatiegeschenk, ondersteuning bij recepties, wijnproeverij, workshop, gezamenlijk wijn kopen tegen aantrekkelijk prijs, de vrijdagmiddagborrel.
 
Official Travel Company
Een jubileum, een behaald omzet doel of gewoon een beloning voor het personeel. Een reis met, maar vooral ook voor, het personeel is de ultieme beloning om iets terug te doen en tegelijkertijd aan het groepsgevoel te werken. Sinds 15 jaar organiseert Official Travel Company zeer uiteenlopende en kwalitatieve hoogwaardige uitjes in binnen- en buitenland. Deze avond laten wij in het kort zien waarom het zó waardevol is om een dergelijke reis bij professionals onder te brengen.

Over de locatie

Duurzaam en MVO vergaderen midden in het land
Steeds vaker is er behoefte aan een vergaderlocatie die invulling geeft aan de sociale paragraaf van een organisatie. Alles wat je inkoopt – en dus ook het huren van een vergaderlocatie – moet dan op een of andere manier bijdragen aan de maatschappij. Door milieuvriendelijke producten te gebruiken bijvoorbeeld. Of omdat er mensen werken die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Bij IBN Vergadercentrum in Uden draait het allemaal om dat laatste: mensen mee laten doen in de maatschappij. En u kunt ervan op aan dat ook op alle andere vlakken duurzaamheid voorop staat. Dat bewijzen onze 4 hamers en Green Key Goud keurmerk. Met het huren van onze ruimten – die uiteraard standaard voorzien zijn van alle facilitaire benodigdheden -  draagt u uw steentje bij aan de maatschappij. Dat is niet alles. Want u wilt natuurlijk ook goed geholpen worden. Nu kunnen we hier allerlei voorbeelden noemen over hoe onze service is (oké, we zijn best trots op onze 9!). Maar dat kunnen onze klanten veel beter vertellen. Onze reviews zeggen alles. Neem daarom snel een kijkje op www.meetingreview.com. Wilt u ook graag naar buiten met uw gasten? Een workshop schapendrijven bijvoorbeeld of een partijtje hockey. Met een heerlijk park en fijne sportclub om de hoek is dat absoluut mogelijk.

IBN zaal

Inschrijving en kosten

Ben je NVD-lid? Meld je dan aan via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op 14 mei 2019.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN NL43 ABNA 0451.6460.45 t.n.v. NVD regio Noord-Brabant o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief..

Bij afmelding na 14 mei 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen

​Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Jacqueline van de Looy en Marsha Luijten.

Sponsoren

IBN
TUI Groups Incentives & Sports
Adecco Top Secretaries
Official Travel Company
Bensdorp wijnen enWijnkado