Seksen op de werkvloer

Seksen op de werkvloer

Nee, schrik niet! Het gaat hier niet om het werkwoord maar om het zelfstandig naamwoord. Over man/vrouw diversiteit dus. Dat is meer dan beide seksen evenredig op de werkvloer vertegenwoordigt hebben. Diversiteit wordt pas succesvol als je de unieke mannelijke en vrouwelijke eigenschappen leert herkennen en ten volle benut.

Wij zijn vanavond te gast bij het compleet vernieuwde hotel HUP in Mierlo. Wij laten ons daar van de sportieve kant zien.

Programma

17.30 uur            Hoi! Kom binnen!
18.00 uur            NVD + HUP
18.15 uur            Rondleiding
18.45 uur            Diner
19.45 uur            Workshop 
21.15 uur            Bowl & talk
Ca. 22.00 uur     Einde programma

Over de workshop

Het verschil zit tussen de oren

Diversiteit duidt op verschil en dat is er. Vooral tussen de oren. Onder invloed van hormonen ontwikkelt elke sekse een andere hersenstructuur en daarmee een andere kijk op de werkelijkheid. Dat zorgt vaak voor verwarring in de communicatie.
Bovendien gaan beide seksen anders om met het oplossen van problemen, het nemen van beslissingen en het verwerken van stress. Ook het gevoel van waardering is bij beiden anders. Nu kun je elkaar om die verschillen de tent uitvechten of je zet ze slim in voor een nog beter resultaat. Tijdens deze workshop neemt Saskia Paulissen je op humoristische wijze mee in waar die verschillen vandaan komen én geeft je tips over hoe je ze kunt overbruggen voor nog betere man/vrouw relaties zowel op de werkvloer als thuis.
 
Over Saskia

Mensen op een speelse manier inzicht geven in hun gedrag, is ik waar ik voor sta. Ik geloof dat je met humor mensen ‘opent’. Tijdens mijn optredens prikkel ik het publiek om met een onbevangen, frisse blik naar zichzelf en de wereld om hen heen te kijken. Waarom? Omdat vanuit die onbevangenheid echt contact ontstaat.

Over de locatie

We maken er een sport van
 
HUP is het sportiefste hotel van Nederland. Sport zit in ons bloed. Maar bloedserieus zijn we zeker niet. Bij HUP hebben we toffe (sport)faciliteiten en door het hele pand vind je sportieve elementen. Maar altijd met een knipoog. Wij maken er een sport van om een lach op je gezicht te toveren. Hier kan alles. Wij bieden je enorm veel ruimte. Het is aan jou hoe je het invult. Als je maar lol hebt. Want dáár wordt iedereen beter van.
 
Relaxen is bij HUP ook een sport en onze 149 kamers zijn er voor gemaakt. Doe een recordpoging languit liggen op bed, ga surfen met onze gratis wifi of word een pro in propjes gooien. Vergeet niet ook nog wat slaapuren mee te pakken, want voor je het weet, staat de volgende dag weer op je te wachten. En dan is het weer hup...
 
Meetings, vergaderingen of een bedrijfsuitje gaan er net even wat anders aan toe. Natuurlijk hebben we vergaderzalen in elk formaat, prima audio-visuele apparatuur, snelle wifi, gratis parkeren en airco. Maar bij HUP boek je een meeting room omdat je dingen net iets anders wilt aanpakken. Want waar staat er nu een ballenbak of pingpong vergadertafel in een meeting room? Bij HUP natuurlijk. Op deze vergaderlocatie heb je geen paniekvoetbal als een brainstorm stroef loopt. Nee, hier tackel je als team elk probleem met het grootste plezier.

hup-hotel-club-green-kamer

Inschrijving en kosten

Ben je NVD-lid? Meld je dan aan via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op 25 maart 2019.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN NL43 ABNA 0451.6460.45 t.n.v. NVD regio Noord-Brabant o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief..

Bij afmelding na 25 maart 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen

​Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Delphine Béguin.

Sponsoren

HUP
Saskia Paulissen