Vlogclinic bij de meest Instagrammable plek van Eindhoven

Vlogclinic bij de meest Instagrammable plek van Eindhoven

Vloggen sells like crazy. Of je nu jezelf, je bedrijf, je product of dienst wil verkopen. Vloggen is dé manier om je boodschap te delen en om je te onderscheiden. Áls je het goed doet. Wil je weten hoe? Kom dan naar deze clinic op woensdag 20 februari. Heb je een selfiestick? Neem die dan vooral mee want we gaan ook echt aan de slag. 
 
Tijdens de vlogclinic maak je ook kennis met Kazerne - Home of Design, de locatie in het hart van Eindhoven. Ontdek een wereld van design, nieuwe kansen en perspectieven in een gastvrije, inspirerende omgeving. Stel je een museaal platform voor, in monumentaal erfgoed dat is getransformeerd in een adembenemend hotel met vergader -en eventruimtes. Laat je inspireren door het tentoongestelde design en schiet je eerste vlog bijvoorbeeld tegen de Instagrammable achtergrond van de lichtkunstinstallatie Meadow, ontworpen door Studio Drift.

Programma

17.30 uur                    Ontvangst
18.00 uur                    Welkom door regiobestuurder
18.15 uur                    Introductie locatie / diner
19.30 uur                    Vlog Clinic deel 1
20.30 uur                    Nagerecht / koffie / thee
20.45 uur                    Vlog Clinic / deel 2
21.30 uur                    Netwerkborrel 
22.00 uur                    Einde

Over de workshop

Tijdens deze clinic gaan we aan de slag met:
- Benodigdheden: wat heb ik allemaal nodig voor het maken van een goede vlog?
- Tips: wat moet je wel maar vooral niet doen tijdens het vloggen?
- Hoe maak je een vlog?
- Editen: hoe gaat dit precies in zijn werk?
 
Over de workshopleider
Deze clinic wordt gegeven door Saskia van der Hilst van SimplySas. Saskia is een kei in personal branding en is een groot fan van vloggen. “Marketing was nog nooit zo leuk, zo makkelijk en zo goedkoop!” Ze leert je de belangrijkste onderdelen van het vloggen en helpt je over de grootste drempel heen.

Simply Sas - Clinic Vloggen

Over de locatie

Eindhoven, een belangrijke stad binnen het internationale designveld, biedt vanaf nu een unieke design- en hospitalitybeleving: Kazerne – home of design. Gevestigd in een voormalige marechausseekazerne en aangrenzende industriële loods, viert Kazerne de impact van design door gasten te omringen met recent werk van wereldklasse designtalent in een omgeving waar zij eten, drinken en verblijven. Het erfgoed telt 2.500 vierkante meter tentoonstellingsruimte (met om de vier maanden wisselende exposities), waaronder acht luxe hotelsuites en meerdere moderne vergader- en eventruimtes.  Hier, in deze inspirerende sfeervolle omgeving, ontstaan als vanzelf gesprekken over kunst en design.
In deze ontmoetingsplaats voor (design)professionals, maar ook voor liefhebbers van kunst, design, technologie, eten en drinken worden nieuwe allianties gesmeed. Als geen ander biedt Kazerne een omgeving waar gasten 24/7 kunnen ervaren hoe design waarde toevoegt aan de wereld waarin wij leven.

Kazerne binnen

Inschrijving en kosten

Ben je NVD-lid? Meld je dan aan via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op 14 februari 2019.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 voor leden/begunstigers en € 20,00 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN NL43 ABNA 0451.6460.45 t.n.v. NVD regio Noord-Brabant o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief..

Bij afmelding na 14 februari 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen

​Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Jacqueline van de Looy en Marsha Luijten.

Sponsoren

SimplySas
Kazerne