Social Media Café

Social Media Café

Wil jij je social media-activiteiten naar een volgend niveau tillen? Hoe kun je zowel jezelf als je bedrijf via social media beter online profileren? Welke media moet ik nou inzetten? En hoe? Wat zijn de laatste trends? Als je bijgespijkerd wilt worden, tips en inspiratie wilt krijgen op dit gebied, kom dan naar het Social Media Café op donderdag 17 januari.
Wij zijn te gast bij Breepark in Breda. Laat je verrassen door deze multifunctionele locatie.

Programma

17.30 uur                    Ontvangst
18.00 uur                    Welkom door regiobestuurder
18.15 uur                    Introductie locatie / diner
19.30 uur                    Social Media Café deel 1
20.30 uur                    Nagerecht / koffie / thee
20.45 uur                    Social Media Café / deel 2
21.30 uur                    Netwerkborrel 
22.00 uur                    Einde

Workshop

Tijdens het Social Media Café komen onder andere de volgende punten aan bod:
- Social Media, waarom?
- Social Media, welke moet ik inzetten?
- Social Media, hoe moet ik het inzetten?
- Contentcreatie

Over de workshopleider

Dit Social Media Café wordt gegeven door Saskia van der Hilst van SimplySas. Als je wat serieuzer aan de slag wilt met het inzetten van Social Media, dan ben je bij haar aan het juiste adres. Zij heeft veel kennis en ervaring en brengt dit op een begrijpelijke (Simply) manier. Daarnaast werkt haar enthousiasme erg aanstekelijk (je bent gewaarschuwd). 

Simply Sas - Social Media Cafe

Locatie

Breepark is een groot vrijetijdsgebied aan de rand van Breda waar horeca, entertainment, sport en natuur samenkomen.
 
Breepark biedt een wisselend aanbod in ruimtes. Niet te missen is de grote evenementenhal die perfect kan dienen als locatie voor een grootschalig congres, een beurs of bedrijfsfeest.
Naast de evenementenhal beschikt Breepark ook over meerdere congres- en vergaderzalen. Ideaal voor een lezing, training of vergadering. Deze zalen zijn multifunctioneel inzetbaar en bieden mogelijkheden voor gezelschappen van 2 tot ruim 700 personen.
 
De zalen zijn ook te gebruiken in combinatie met andere faciliteiten in Breepark. Zo zijn er vaste elementen als megabioscoop Kinepolis, Vier Hoog Breda met bowling, lasergame en escaperooms, sportwinkel Decathlon en diverse horecagelegenheden als McDonald’s, Happy Italy, 5th Avenue en restaurant Vandaag. Na een vergadering een sessie bowlen bij Vier Hoog met afsluitende borrel bij Happy Italy? Breepark denkt graag met je mee over de onbegrensde mogelijkheden! Het team van Breepark is actief en creatief om samen het beste arrangement te bepalen en te organiseren.
 
Breepark ligt direct aan de A27, centraal ten opzichte van Utrecht, Rotterdam én Antwerpen. Parkeren in Breepark is gratis.

Inschrijving en kosten

Ben je NVD-lid? Meld je dan aan via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op 10 januari 2019.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!

Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 20,00 voor leden/begunstigers en € 27,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN NL43 ABNA 0451.6460.45 t.n.v. NVD regio Noord-Brabant o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief..

Bij afmelding na 10 januari 2019 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen

​De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Marsha Luijten en Marjolein van Maldegem.

Sponsoren

De sponsoren van deze avond zijn;
Breepark
Simply Sas