Kleurenworkshop zomers & zakelijk

Kleurenworkshop zomers & zakelijk

Waarom staat die felgele zomerjurk jouw fantastisch en wordt je collega juist bleek in een gele blouse? Het antwoord: ieder mens is uniek. De kleur van je ogen, je originele haarkleur en het pigment van je huid vragen om een passende kleur. Benieuwd in welke kleur jij straalt en hoe je daarmee je persoonlijke presentatie versterkt? Schrijf je dan in voor de kleurenworkshop ‘Zomers & Zakelijk’ die we op donderdag 28 juni in samenwerking met Aristo Eindhoven organiseren. In deze interactieve workshop geeft Fiona Koning van De Kleurenverdieping je praktische én zomerse tips voor een betere versie van jezelf. Deze bijeenkomst is exclusief voor onze leden met een maximum van 30 deelnemers.

Het programma

17.30 uur: ontvangst gasten
18.00 uur: welkom, presentatie locatie en walking dinner
19.15 uur: workshop, deel 1
20.30 uur: pauze
20.45 uur: workshop deel 2
21.30 uur: einde workshop, aansluitend netwerken
22.30 uur: einde

De workshop

De Kleurenverdieping geeft advies op het gebied van (zakelijke) kleding, kleur, stijl en imago. Trainer Fiona Koning geldt als expert op het gebied van kleur en hoe je dit inzet om je uitstraling te verbeteren. De afgelopen jaren heeft zij met plezier en succes veel particulieren en bedrijven geadviseerd. Het uitgangspunt bij de adviezen is altijd het uiterlijk, innerlijk en de omstandigheden met elkaar in balans te brengen.
 
Deze kleurenworkshop daagt je op een positieve manier uit kritisch naar je eigen uitstraling te kijken. Hoe kom je over bij anderen en, vooral, hoe kun je dit eenvoudig beïnvloeden met je uiterlijk en kleding. Aandacht voor je uiterlijk heeft niets te maken met ijdelheid. Het ondersteunt je boodschap en ontzorgt bovendien. Als je weet dat je er optimaal uitziet voor de klus ligt de focus vervolgens geheel op de inhoud.
 
Tijdens de workshop ontvang je praktische ‘tips & tricks’ hoe je doeltreffend je uitstraling kunt optimaliseren. Daarbij is het uitgangspunt altijd dat wat je draagt bij jou moet passen. Met behulp van interactieve oefeningen en voorbeelden krijg je hier in het eerste deel van de workshop inzicht in.

Het tweede deel, na de pauze, staat geheel in het teken van kleur. Hoe werkt een kleurenanalyse en wat voor verschil maken de juiste kleuren. Hierbij horen uiteraard ook je haarkleur en make-up.

image006

Locatie

We zijn deze avond te gast bij Aristo Accommodaties in Eindhoven. In het zakenleven is het realiseren van ambities van groot belang; zo ook bij Aristo. Aristo heeft de ruimte die aan jouw wensen voldoet; of het nu gaat om een gerichte cursus om nieuwe kennis op te doen of een teambuildingsessie met de afdeling. De accommodatie is centraal gelegen en daarmee uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Daarnaast beschikt Aristo over uitstekende faciliteiten voor ontbijt, lunch en diner. En wil je jouw bijeenkomst echt anders dan anders, dan denken zij graag met je mee over de exacte invulling. Dat gevoel voor maatwerk is de rode draad in hun dienstverlening.

2012-06-19 Aristo logo

Kosten en inschrijving

Deze avond is exclusief voor leden, met een maximum van 30 deelnemers. Onze begunstigers en gasten ontvangen wij graag op een van onze andere reguliere bijeenkomsten.
Ben je NVD-lid? Meld je dan aan via ons e-mailadres:  .
Je kunt je aanmelden t/m 18 juni 2018. Let op: vol = vol, dus wees er snel bij!

De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 voor leden. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN NL43 ABNA 0451.6460.45 t.n.v. NVD regio Noord-Brabant o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van onze bevestiging én je betaling is je aanmelding pas definitief.

Bij afmelding na 18 juni 2018 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen.

Contactpersoon
​De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Marsha Luijten-de Jong en Jacqueline van de Looy.

Sponsoren

Aristo   
De Kleurenverdieping