Managen mailbox en agenda wordt kinderspel

Managen mailbox en agenda wordt kinderspel

Op 30 oktober organiseren regio's Zuid-Holland en Utrecht gezamelijk op een bijzondere locatie midden in Nederland een workshop ‘Managen mailbox en agenda wordt kinderspel!

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 uur   : ontvangst met een hapje en een drankje
18.00 uur   : welkom door Ella van Zaal (regiobestuurder Zuid-Holland) en Janneke Welvaart (regiobestuurder Utrecht) 
18.10 uur   : rondleiding locatie
18.30 uur   : workshop
20.30 uur   : diner/buffet
21.45 uur   : afsluiting

Workshop

Het managen van jouw mailbox en agenda wordt kinderspel!
Outlook is het meest gebruikte programma om jouw mail, agenda en takenlijst te beheren. Velen zijn bekend met de basisprincipes van Outlook, maar er kan zo veel meer en vaak ook veel handiger dan je gewend bent!

Om een zo hoog mogelijk rendement uit deze workshop te halen, willen wij het programma graag afstemmen op de behoeften en wensen van de deelnemers. Hiervoor kun je de a la carte lijst downloaden, invullen (kruis maximaal 10 onderwerpen aan) en retourneren aan Jolanda van Driel.

De workshop wordt gegeven door Bouke van Kleef (directeur van AVK). Daarnaast is hij trainer, innovatiecoach en onafhankelijk adviseur op het gebied van slimmer werken op kantoor. 

In de afgelopen jaren heeft Bouke aan veel innovatieve projecten gewerkt op het gebied van effectiever en efficiënter werken op kantoor. Vanuit zijn passie voor kantoor-productiviteit verzorgt hij regelmatig trainingen over digitaal werken, van tool tot en met de menselijke kant van papierloos werken. Onderwerpen van zijn expertise zijn, onder andere, papierloos werken, digitaal vergaderen, e-mail minderen, modern timemanagement, omgaan met techno-stress, digitale vaardigheden, Office365, Het Nieuwe Werken en SharePoint. 

Mede dankzij zijn uitgebreide kennis, enthousiasme en jarenlange ervaring, worden zijn trainingen hoog beoordeeld en als zeer nuttig en meteen toepasbaar ervaren.

Bouke van Kleef

Locatie

Vergaderruimte of conferentieruimte in Woerden nodig? Op zoek naar faciliteiten voor een training of cursus in Midden Nederland? De 3 centraal gelegen vergaderzalen van de HALL bieden ruimte aan groepen tot 220 personen. Onze ZAALLen bieden de ideale omgeving voor een effectieve meeting, motiverende brainstormsessie of een grote presentatie. Het terras is dé plek om tussendoor frisse energie op te doen en je hoofd leeg te maken.

The Hall - zaal 1
The Hall - zaal 2

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op vrijdag 26 oktober.
 
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden en begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op IBAN NL15 ABNA 0451 6464 52 t.n.v. NVD regio Zuid-Holland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.
  
Bij afmelding na 26 oktober en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersoon
Voor de NVD-leden en gasten van regio Zuid-Holland is de contactpersoon van deze bijeenkomst is Jolanda van Driel

AVK logo 30.10.2018