Netwerk- en eindejaarsbijeenkomst 'Bowlen bij Mitland'

Netwerk- en eindejaarsbijeenkomst 'Bowlen bij Mitland'

Woensdag 28 november sluiten we het jaar 2018 af met een netwerk- en eindejaarsbijeenkomst en zijn we te gast bij hotel Mitland Utrecht voor een ouderwets avondje bowlen!

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 uur   Ontvangst met hapjes en een drankje
18.00 uur   Welkom door Janneke Welvaart (regiobestuurder)
18.10 uur   Rondleiding locatie
18.30 uur   Netwerken tijdens het ‘dinerbuffet van Vlonders’
19.45 uur   Bowlen 
21.00 uur   Afsluiting

Alle deelnemers ontvangen na afloop een mooi en duurzaam eindejaarscadeau.

Locatie

Hotel Mitland, gelegen in een groen park aan het water van Fort de Bilt, is één van de mooiste hotels in Utrecht. De ligging is gunstig aan de rand van de stad en op slechts vijf minuten rijden van het stadscentrum, de jaarbeurs en het Utrecht Science Park. Hotel Mitland heeft 146 luxueus ingerichte hotelkamers en suites.

In restaurant Vlonders kun je genieten van een uitgebreide lunch of diner. In de zomer op het terras aan het water, in de winter lekker warm bij de haard. De aantrekkelijke brasserie is de perfecte plek voor een korte zakelijke ontmoeting en een snelle hap.

Op het gebied van ontspanning biedt het hotel talloze mogelijkheden: bowlen, zwemmen, fietsen, joggen of wandelen.

Mitland heeft verschillende zalen voor 10 tot 250 personen voor  vergaderingen en congressen.
 
Bowlen blijft een populaire sport; het is leuk, gezellig en een geweldige manier om actief te blijven. De bowlingbanen van Mitland zijn volledig automatisch. 's Avonds zorgen fluorescerende bowlingballen voor een swingende discosfeer terwijl je speelt. 

Mitland - kamer 1
Mitland - zaal

Kosten en inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op vrijdag 23 november 2018.
 
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!
 
De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden en begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op IBAN NL87 ABNA 045.16.46.126 t.n.v. NVD regio Utrecht, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.
 
Bij afmelding na 23 november en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.
 
Contactpersoon
Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Reineke Wels