Word creactiever in je werk, gebruik eens mindmap

Word creactiever in je werk, gebruik eens mindmap

Ontmoet elkaar eens op een nieuwe en creatieve manier tijdens deze interactieve workshop Mindmappen.
 

Programma

17.30 uur        Inloop deelnemers
18.00 uur        Welkom door regiobestuurder
18.15 uur        Presentatie locatie in de vorm van een rondleiding
18.45 uur        Dinerbuffet
19.45 uur        Workshop Mindmap                                     
21.15 uur        Afsluiting en gelegenheid tot netwerken 
21.45 uur        Sluiting

mindmappen-creactor

De Workshop

In de workshop leer je de basisregels van effectief mindmappen. En daarna gaan we aan de slag. Aan de hand van een relevant thema uit je eigen werk, leer je hoe je een mindmap opbouwt en hoe je hem kunt gebruiken voor
·  meer overzicht
·  effectiever overleg
·  creatieve ideeën
De workshop is sterk interactief en we doen veel oefeningen zodat het heel gemakkelijk is om het de volgende dag meteen toe te passen.
 
Mindmappen stimuleert het denken in mogelijkheden en maakt de creativiteit in je hoofd los!
Tijdens deze avond leer je op een plezierige wijze op een nieuwe manier om je werk beter te organiseren.

Je krijgt inzicht in waar je verborgen talenten liggen en je krijgt de kans om anderen in het netwerk te helpen beter grip te krijgen op hun activiteiten. 
 

Thomas Platzer

Over de trainer

Onze workshopleider van de avond is Thomas Platzer, eigenaar van het trainingsbureau Creactor
Thomas is een a-typische trainer, hij is zowel 'alfa'als 'beta', zowel creatief als exact. Hij.helpt als trainer en procesbegeleider individuele professionals en multidisciplinaire teams om van innovatie een werkwoord te maken. Hij werkt sinds 2008 als zelfstandig ondernemer en heeft voor meer dan 10.000 professionals workshops, trainingen, coaching en brainstormsessies verzorgd.

a-leidschendam-a-1

Locatie

We zijn deze avond te gast bij Fletcher Hotel-Restaurant, locatie Leidschendam-Den Haag.
Deze locatie beschikt over verschillende ruimtes met een totale capaciteit voor 400 personen. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties, zijn er kleinere discussieruimtes voor besloten vergaderingen en zijn er lichte werkruimtes voor eventueel meerdaagse bijeenkomsten. Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot zakelijk overnachten en zakelijk lunchen of dineren. Bekijk hiervoor de verschillende vergaderarrangementen van Fletcher Hotels.

 

Bereikbaarheid

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam is goed bereikbaar vanaf de snelweg en is centraal gelegen. Er is gratis parkeermogelijkheid met 800 parkeerplaatsen. Tijdens uw verblijf maakt u gebruik van gratis WiFi in het hotel en geniet u van moderne audiovisuele apparatuur in de betreffende vergaderzaal. Tevens is er ook airconditioning aanwezig zodat u en uw team een productieve dag kunnen voortzetten.

Kosten en aanmelding

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op donderdag 6 december 2018.
 
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!
 
De eigen bijdrage bedraagt € 25,00 voor leden en begunstigers en € 30,00 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op IBAN NL15 ABNA 045.16.46.452 t.n.v. NVD regio Zuid-Holland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.
 
Bij afmelding na 6 december en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.