Verslag Bedrijfsbezoek Koppert Biological Systems Nederland

​Op woensdag is de NVD, regio Zuid-Holland, op uitnodiging van een lid en ex-lid op bedrijfsbezoek bij Koppert, Berkel en Rodenrijs.  

Verslag

Op sociale media wordt er veel geschreven over ontwikkelingen op het secretarieel vakgebied. Nieuwe technologieën, opmars van kunstmatige intelligentie, nieuwe apps en tools. Daar krijgt iedere organisatie mee te maken, maar ook jij. Ben jij klaar voor de toekomst en hoe word jij Tech-savvy? Ik zie het iedere dag voorbij komen. Cursussen om je te blijven ontwikkelen worden volop aangeboden. Ik ben daar zeker voorstander van. Net zo als learning on the job. Ervaringen delen met vakcollega’s. Of het nu op de werkvloer is of bij een netwerkbijeenkomst. Je moet in deze tijd in staat zijn om mee te bewegen en jezelf blijven te ontwikkelen. Op welke manier je het doet maakt niet uit. Maar kom in beweging. Netwerken behoort ook tot mijn favorieten. Op 18 oktober is NVD Zuid-Holland op bedrijfsbezoek bij Koppert Biological Systems. Als regioteamlid ben ik daar ook uiteraard bij.

Experience_Centre

Gastvrij ontvangst

Een gastvrij ontvangst in de mooie hal waar de start begon van een fascinerende avond. Door de presentatie van Peter Maes krijgen wij een duidelijke indruk over duurzaam telen, biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving. Francien van Epen, voorheen secretaresse en lid van onze NVD, vertelt over haar nieuwe rol als Public Affairs Manager. Een unieke rondleiding door het Experience is een interactieve tour door de wereld van duurzaam telen. We krijgen te zien hoe het R&D- en productieproces werken en ontdekken welke waarde minuscule organismen, zoals roofmijten en nuttige schimmels, voor de internationale land- en tuinbouw hebben. Al met al is het fascinerend om te zien en te horen dat Koppert Biological Systems in samenwerking met de natuur aan een betere gezondheid van mensen en aarde draagt. Ook in de toekomst krijgt Koppert net zoals ons te maken met nieuwe technologische oplossingen. Haar uitdaging is om technologische oplossingen met microbiologische oplossingen te combineren. Hierbij wil ik nog van de gelegenheid gebruik maken om Ingrid van der ToorFrancien van Epen en alle andere collega’s van Koppert en Peter Maes te bedanken. Met alle deelnemers van de NVD en gasten kijken wij terug op een geslaagd bedrijfsbezoek.

Kantoor