Pitch en Putt

Pitch en Putt

Pitch&Putt Golf is golf voor iedereen. Dit maakt Pitch&Putt Golf uniek, want ook zonder golfervaring, mag je er golfen. De golfbaan bestaat uit een kleine 18-holes en is voor elk niveau een uitdaging. Van de afslag tot de vlag, varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze ‘kleine’ afstanden, is het spel geschikt voor iedereen.

'Kom zoals je bent'. Pitch & Putt heeft geen strikte kledingvoorschriften. Alleen schoenen zonder hakken of noppen en en makkelijk zittende kleding zijn een vereiste. We spelen in verschillende teams tegen elkaar. Het is de ideale manier om kennis te maken met collega vakgenoten.

Abel logo

Locatie

Abel. Grand café restaurant is een restaurant gelegen in Poortugaal, midden in natuurgebied De Rhoonse Grienden. Het restaurant wordt gerund door echtpaar Remco en Sigrid Abel, dat in 1999 hun droom achterna ging en Brasserie Abel openden. De brasserie werd gevestigd in het pand van voormalig restaurant Johannapolder. In 2008 ging het restaurant verder met de naam zoals deze bij veel mensen bekend is: Abel. Grand café restaurant.  Het ‘kleine zaaltje’ werd omgebouwd tot de knusse Salon en met de uitbreiding van een Pitch&Putt golfbaan in 2009, was ook de ruimtelijke uitbreiding in de vorm van de Koepel een feit. Met de eigen handboogschietbaan, het in 2014 geopende klimbos, de golfbaan en de samenwerking met diverse bedrijven, kan Abel nu een volledig pakket aanbieden. Inmiddels heeft Abel. zich uitgebreid met een tweede restaurant; Tasman is een kindvriendelijk, stoer horeca- en recreatiebedrijf. Pannenkoeken, halve kip van het spit, heerlijke broodjes, lekkere steaks en ambachtelijk ijs. Met Klimbos! Medio 2017 is Abel zodanig gegroeid, dat zij nu met meer dan 90 medewerkers een belangrijke speler is in de horeca- en leisuremarkt in regio Rijnmond. Van high tea tot brunch, BBQ tot buffet en bedrijfsfeest tot huwelijk: ons hardwerkende team doet er alles aan om u een mooie beleving te bezorgen!
Benieuwd naar wat Abel. nog meer te bieden heeft? Bekijk de website www.abel-restaurant.nl 

Kortom genoeg redenen voor de NVD Zuid-Holland om kennis te komen maken met Abel. 

Programma

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
17.30 uur   : Ontvangst 
18.00 uur   : Welkom door regiobestuurder
18.10 uur   : Rondleiding locatie
18.30 uur   : Instructie en start Pitch & Putt
19.45 uur   : Aperatief en gelegeheid om te netwerken en ervaringen te delen
20.15 uur   : Diner
21.30 uur   : Afsluiting

Golfbal aanmelding

Kosten en aanmelding

Ben je NVD-lid? Dan kun je je te zijner tijd aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op maandag 18 juni.
 
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 25,00 voor leden en begunstigers en € 27,50 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op IBAN NL15 ABNA 0451 6464 52 t.n.v. NVD regio Zuid-Holland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.
  
Bij afmelding na 18 juni en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.