Evenementenmanagement

Evenementenmanagement

Hoe organiseer je inspirerende bijeenkomsten?
Op één avond zowel de kennis als de kunde in het praktisch organiseren van levendige evenementen.
Als directie- en managementondersteuner sta je voor de uitdaging om inspirerende bijeenkomsten te organiseren. Maar hoe doe je dat nu? Waar moet je aan denken? Waar let je op? Hoe wakker je de inspiratie aan? Hoe deel je je eigen ervaringen en tips?
 

workshop evenementen

Wie is onze workshopleider deze avond?

In deze workshop “Organiseren van Evenementen” worden praktische antwoorden gegeven. Dat doen we door een inspirerende werkvorm te kiezen, die van een World Café waarin we met elkaar de kennis, ervaring en inzichten delen. 
De dialoog wordt versterkt door Bert van der Hooft MCM die vele World Café’s heeft georganiseerd en ervaringsdeskundige is in het opzetten en begeleiden van professionele netwerken (communities of practice). Hij deelt zijn kennis op business schools en nu bij onze NVD bijeenkomst (community). Bert zal als praktische veranderaar in het World Café onze dialoog begeleiden en daar op reflecteren. Bert heeft een master degree in verandermanagement en is de uitvinder van een werkend model voor communities dat zich in de praktijk ruimschoots bewezen heeft.
Na deze bijeenkomst vergeet je echt niks meer!
Tevens heb je een werkvorm binnen hand bereik die je in je eigen netwerk en organisatie kan toepassen. 
 

Programma

  • 17.30 uur  : ontvangst 
  • 18.00 uur   : welkom door regiobestuurder
  • 18.05 uur   : rondleiding RDM-locatie
  • 18.30 uur   : Italiaans buffet
  • 19.15 uur   : Workshop in vorm van "World Café"
  • 21.15 uur   : afsluiting / netwerkborrel
RDM_events_YELLOWgray

Locatie RDM

We zijn deze avond te gast bij de RDM locatie. De RDM Rotterdam is dé innovatie-etalage van het Rotterdamse havengebied. De combinatie van historie, haven, industrie en innovatie biedt inspiratie voor ieder event.
Op de voormalige scheepswerf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) werden in de vorige eeuw beroemde schepen als het stoomschip ‘Rotterdam’ van de Holland-Amerika Lijn gebouwd. Tegenwoordig is hier een unieke combinatie van onderwijs, bedrijven, onderzoek en events gevestigd, die vorm geeft aan de nieuwe maakindustrie voor haven en stad. Het RDM terrein heeft zijn authentieke details en industriële karakter behouden en weerspiegelt de rijke geschiedenis van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij. Dit biedt een bron van inspiratie voor de toekomst en voor u als event organisator.
Unieke combinatie van industriële loods en statige vergaderkamers
Met een reeks aan mogelijkheden in de RDM Onderzeebootloods en het RDM Congrescentrum biedt RDM Events een inspirerende locatie voor tal van culturele en zakelijke evenementen. In de multifunctionele ruimtes kunnen bijeenkomsten plaatsvinden variërend van 5 tot 5.000 bezoekers. Het RDM Congrescentrum ademt de glorie van weleer.
Je krijgt pas echt een goede indruk van de RDM als je het met je eigen ogen komt aanschouwen!

Kosten inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op vrijdag 6 april.
 
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier? Dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!
 
De eigen bijdrage bedraagt € 30,00 voor leden en begunstigers en € 35,00 voor gasten. Betaling kan uitsluitend per bank op IBAN NL15 ABNA 0451 6464 52 t.n.v. NVD regio Zuid-Holland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.
 
Bij afmelding na 6 april en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.