Verslag Eersteklas Eindejaarsbijeenkomst

Ruim 40 deelnemers krijgen op 11 december een gastvrije ontvangst in Grand Café Restaurant 1e Klas op het Centraal Station te Amsterdam bij de Eindejaarsbijeenkomst 2018. 

Na haar welkomstwoord geeft Dana Venema het woord aan Bartel van Willigenburg van Grand Café Restaurant 1e klas. Een professionele gids verzorgt hierna een rondleiding door de Koninklijke Wachtkamer. In de negentiende eeuw duurde reizen met de trein aanzienlijk langer dan tegenwoordig en waren wachtkamers een belangrijk onderdeel van een station. Om aan te tonen dat ze met hun tijd meegingen, reisden ook leden van het koningshuis graag met de trein. In de Koninklijke Wachtkamer zijn verschillende ornamenten te vinden die verwijzen naar het koninklijk huis. Na de inspirerende rondleiding wordt een overheerlijke Italiaanse buffetmaaltijd gereserveerd met warme en koude gerechten.
Na het diner verzorgt Dana Venema, onze regiobestuurder, de eindejaarspresentatie, waarin wordt teruggeblikt op de mooie en inspirerende regionale en landelijke bijeenkomsten in het afgelopen jaar. Ook geeft ze een preview naar de activiteiten die in 2019  worden georganiseerd. Zij nodigt iedereen uit voor de eerste bijeenkomst op 23 januari 2019: een workshop timemanagement bij Chateau Marquette te Heemskerk.
De avond wordt afgesloten met een woord van dank voor Joke Paans van Historia Events, voor het mede mogelijk maken van de bijeenkomst op deze prachtige locatie, en felicitaties voor Agnes Meerman met haar 5-jarig jubileum. Tot slot ontvangen de medewerkers van Grand Café 1e Klas de bekende snoeppot voor de goede verzorging van deze avond. Mede namens het regioteam wenst Dana de aanwezigen fijne feestdagen en ontvangt iedereen een eindejaarsattentie.

Sponsor

Wij bedanken Grand Café Restaurant 1e klas voor het sponsoren van de bijeenkomst.