Eersteklas Eindejaarsbijeenkomst

Eersteklas Eindejaarsbijeenkomst

Op dinsdag 11 december sluiten we 2018 af bij een bijzondere locatie: Grand Café Restaurant 1e Klas in het Centraal Station van Amsterdam. Een professionele gids geeft in groepjes een korte introductie in de Koninklijke Wachtkamer.

Voor de eindejaarsbijeenkomst zijn we te gast bij een unieke locatie: Grand Café Restaurant 1e klas in het monumentale Centraal Station van Amsterdam. In de negentiende eeuw duurde reizen met de trein aanzienlijk langer dan tegenwoordig en waren de wachtkamers een belangrijk onderdeel op een station. Om aan te tonen dat ze met hun tijd meegingen reisden leden van het koningshuis graag met de trein. In het gebouw zijn verschillende ornamenten te vinden die verwijzen naar het koninklijk huis. Een professionele gids geeft, in groepjes, een korte introductie in de Koninklijke Wachtkamer. Aansluitend wordt een Italiaanse buffetmaaltijd geserveerd.
De avond bevat uiteraard de eindejaarspresentatie door Dana Venema, onze regiobestuurder, waarbij we terugblikken op 2018 en vooruitkijken naar 2019.

Het programma

17.30 uur                          Ontvangst deelnemers  
18.00 uur                           Welkomstwoord door regiobestuurder
18.05 uur                           Presentatie locatie
18.15 uur                           Korte introductie in de Koninklijke Wachtkamer
19.00 uur                           Diner
20.00 uur                           NVD-presentatie: terugblik 2018 en vooruitblik 2019
20.30 uur                           Dankwoord en aansluitend netwerkborrel
21.30 uur                           Einde bijeenkomst

De locatie

Grand Café Restaurant 1e Klas Meeting & Events: Een unieke evenementen- en vergaderlocatie in het Centraal Station (spoor 2B) van Amsterdam. Naast het authentieke restaurant heeft 1e Klas ook privé ruimtes beschikbaar:
* 1e Klas Wachtkamer tot 200 genodigden
* 4 Seizoenen Wachtkamer tot 38 personen
* Koninklijke Wachtkamer (rondleidingen)
Tussen 1881 en 1889 ontwierp Nederlands beroemdste Rijksbouwmeester Dr. Pierre Cuypers het C.S. in Amsterdam. Grand Café Restaurant 1e Klas is gevestigd in de oude wachtkamers, die volledig gerestaureerd zijn. Een nostalgische en bijzondere plek vol inspiratie en authenticiteit!
1e Klas Meeting & Events is geschikt voor o.a. grotere diners en private dining, vergaderingen, workshops, presentaties, borrels, feesten en netwerk-bijeenkomsten. Daarnaast verzorgt het professionele salesteam met onze partners combinatie-uitjes in de hoofdstad. Denk hierbij aan rondvaarten, een fietstocht, musea bezoek, spel diners en allerlei rondleidingen.
Met je OV chipkaart is het restaurant bereikbaar via perron 2B. Het restaurant is ook zonder OV chipkaart poortvrij te bereiken via de trap rechts in de centrale middenhal.
 

181211 1eklas 3

Inschrijven

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Aanmelden kan tot 4 december 2018.

​Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 25,00 voor leden/begunstigers en € 30,00 voor gasten. Betaling uitsluitend per bank op rekening  NL40ABNA04516465 84 t.n.v. NVD regio Noord-Holland o.v.v. datum bijeenkomst en je eigen naam.
Bij afmelding na 4 december 2018 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen

De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Bente de Jongh: 06 – 18 70 57 06 en Babs Le Blanc: 06 12 74 58 75.

Sponsor

Grand Café Restaurant 1e klas