VIP night in het Cobra Museum

VIP night in het Cobra Museum

Succesvoller met LinkedIn? (Bijna) zeker als je deze workshop volgt, die door Diane van Est van “PuurSocialSales” op donderdagavond 15 november in het Cobra Museum in Amstelveen wordt gegeven!

De workshop

Heb jij een LinkedInprofiel? En zeg eens eerlijk… doe je er echt iets mee? Ik merk vaak dat LinkedIn eigenlijk alleen wordt gebruikt als iemand op zoek is naar een nieuwe baan of dat ze het typisch iets voor verkopers vinden. Uieindelijk hebben we allemaal iets te verkopen, namelijk onszelf. LinkedIn is dan ook hét zakelijke online netwerk en dit onderhouden is net zo belangrijk als je aanwezigheid op bijvoorbeeld de evenementen van de NVD.  Hoe? Dat ga ik je graag vertellen tijdens de NVD bijeenkomst op 15 november in het Cobra Museum voor Moderne Kunst in Amstelveen.
Wie ben ik? Mijn naam is Diane van Est en ben een echte Social Media Geek (een digitaal marketingbureau dat training, consultancy en management aanbiedt aan bedrijven, om zich het beste online te kunnen presenteren).  Ik heb me zowel door ervaring als opleiding verdiept in de ongekende mogelijkheden die Social Media ons ook zakelijk kan bieden. Ik vertel je er 15 november graag meer over. Tot dan!

DianevanEst 181115 profielfoto

De locatie

Het Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen is een museum voor moderne en hedendaagse kunst en bevat een omvangrijke collectie kunst van Nederlandse moderne kunstenaars, vooral van de leden van de Cobra-beweging. Deze vaste collectie omvat werken van onder anderen Karel Appel, Constant, Corneille en Jan Sierhuis. Daarnaast organiseert het museum tijdelijke tentoonstellingen van internationale avant-garde kunstenaars.

CobraMuseum-678x381

Inschrijven

Inschrijven
Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Aanmelden kan tot 7 november 2018.
Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou! Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De eigen bijdrage bedraagt € 25,00 voor leden/begunstigers en € 30,00 voor gasten. Betaling uitsluitend per bank op rekening  NL40 ABNA 0451 6465 84 t.n.v. NVD regio Noord-Holland o.v.v. datum bijeenkomst en je eigen naam.
Bij afmelding na 7 november 2018 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.
 

Contactpersonen

Contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Betty Offermans (M 06 13 59 82 44) en Lieke Glaudemans (M 06 45 85 43 02).

Sponsoren

Cobra Museum
Puur Social Sales