Het Secretariaat Draait Doorr...

Het Secretariaat Draait Doorr...

Door onvoorziene omstandigheden krijgt de avond een nieuwe invulling. We zijn blij, dat het is gelukt om met Adecco Top Secretaries op korte termijn een andere workshop te regelen, die qua inhoud en uitdaging absoluut niet onderdoet, integendeel!

Het programma

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:
17.30 uur: ontvangst gasten
18.00 uur: welkom, presentatie locatie en walking dinner
19.15 uur: workshop deel 1
20.40 uur: pauze
21.00 uur: workshop deel 2
21.30 uur: afsluiting en gelegenheid tot netwerken
22.00 uur: einde

De workshop

Wil jij leren om tot vernieuwende ideeën en verrassende oplossingen te komen? Tijdens de workshop word je uitgenodigd om buiten de gebaande paden te denken. Met de nodige humor gaan we ons creatief vermogen wakker schudden. Dit doen we door op een luchtige manier te experimenteren met een aantal brainstormtechnieken.
In de kern is ieder mens een creatief wezen. Onze hersenen en geest bieden een eindeloze bron van mogelijkheden om nieuwe dingen te scheppen. Het punt is alleen, dat we als kind hebben afgeleerd om te associëren, om creatief te denken. Hierdoor lopen we als volwassene vaak tegen de beperktheid van ons eigen denken aan. We blijven steken in onze vaste gedachtepatronen, waardoor we voor eenzelfde uitdaging steeds eenzelfde soort oplossing bedenken. Dit wordt ook wel cirkeldenken genoemd: het denken in kringetjes. Tijdens de interactieve workshop ‘Creatief Denken’ leer je andere wegen bewandelen in je denksysteem. Hiervoor zetten we verschillende brainstormtechnieken in. Met deze inspirerende technieken kan iedereen patroondoorbrekend en innovatief leren denken. Je ontwikkelt je creativiteit en traint je hersenen om anders dan anders te denken. Dit kan resulteren in een onbetaalbaar resultaat. Tijdens de training gaan we aan de slag met diverse vraagstukken.

Adecco_TopSec.Rood_Onder_logo_2018

De locatie

Hotel Pulitzer Amsterdam
Ontmoet typisch Amsterdamse elegantie in een verrassend doolhof van vijfentwintig samengevoegde grachtenhuizen daterend uit de Gouden Eeuw. Dit verborgen domein biedt intieme kamers, serene binnentuinen, meeting & event ruimtes, een café, een klassieke hotelbar en een restaurant dat ongecompliceerde maar schitterend bereide gerechten serveert. Pulitzer Amsterdam is een unieke mix van historisch en modern vakmanschap.
De 225 kamers en suites verenigen het rijke verleden en het hedendaagse van Amsterdam. Een mix van eclectische details en designstukken, samen met het individuele karakter van elk grachtenpand, laten Pulitzer Amsterdam tot leven komen. Het hotel kijkt uit over de idyllische Amsterdamse grachtengordel die al eeuwenlang het sociale leven van de stad bepaalt.
Met het diverse aanbod aan eetgelegenheden biedt Pulitzer Amsterdam voor ieder wat wils. Jansz. serveert schitterend bereide klassiekers met een ongedwongen Amsterdamse uitstraling. De naastgelegen Pulitzer’s Bar is een klassieke hotelbar met een warme, intieme sfeer waar een voorliefde prevaleert voor iconische drankjes met een moderne uitvoering. Het lobbycafé Pause at Pulitzer is het soort plek dat je voor jezelf wilt houden, met een aangenaam ontbijt, heerlijke koffie, lichte gerechten of een schitterend glas wijn.

pulitzer-ams-web-3b271a-180w

Contactpersonen

De mogelijkheid tot inschrijven is op 3 oktober gesloten. Wil je je nog aanmelden? Neem dan telefonisch contact op met Lieke Glaudemans (06 34 85 43 02) of Betty Offermans (06 13 59 82 44).

Sponsoren

Adecco Topsecretaries
Pulitzer Amsterdam