Workshop empowerment Landgoed Duin & Kruidberg

Workshop empowerment Landgoed Duin & Kruidberg

Op misschien wel de zonnigste woensdag van mei ooit zijn we te gast bij het Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort.
De ontvangst is op het terras van dit monumentale pand en met uitzicht op de prachtig aangelegde tuin, waar directeur Bernard Lensink de leden, begunstigers en gasten van harte welkom heet.
 
Vervolgens krijgen we een rondleiding door deze mooie locatie, die beschikt over 15 multifunctionele zalen, 75 hotelkamers en vijf authentieke stijlkamers. We horen over de bouw en geschiedenis van het landgoed en zien Michelinsterrestaurant, 'De Vrienden van Jacob' en 'Brasserie & Loungebar DenK'. Aan ronde tafels in de voormalige werkkamer van Jacob Theodoor Cremer wordt genoten van een heerlijke maaltijd en waar we oude bekenden en nieuwe gezichten treffen.
 
Hierna vertrekt het gezelschap naar Koetshuis “Nova Zembla” waar Alien Vaartjes en Mirjam Wessels van Liefde voor Talent de workshop Empowerment verzorgen.  We hebben het over drijfveren en belemmeringen en je persoonlijke kernwaarden: wat je écht belangrijk vindt, wat je energie geeft en waar je voor wilt gaan. Dat gebeurt niet statisch, maar zeer actief, waarbij we alle hoeken van de zaal zien om kleurkaarten te verzamelen. Aan het eind van de workshop heeft iedereen 11 kaarten in de hand en weet je, wat je dominante kleur is en waar je irritaties liggen.

De avond is afgesloten met een dankwoord naar de medewerkers van de locatie en de workshopleiders,  worden jubilaris Jolanda en nieuw lid Heleen in het zonnetje gezet en snoepen we van het dessert.

180530 Liefde voor Talent logo
Landgoed luchtfoto
We bedanken de sponsoren aan deze bijeenkomst:
Liefde voor Talent
Landgoed Duin en Kruidberg