Workshop empowerment Landgoed Duin & Kruidberg

Workshop empowerment Landgoed Duin & Kruidberg

Meer informatie over deze bijeenkomst volgt zo spoedig mogelijk.

De locatie

Net buiten Haarlem en op 20 minuten van Schiphol en Amsterdam ligt het adembenemende Landgoed Duin & Kruiderg in Santpoort-Noord.
Landgoed Duin & Kruidberg heeft zakelijke gasten en bedrijven veel te bieden. Naast de luxe 75 hotelkamers beschikt het landgoed over vijf authentieke stijlkamers. Deze liggen op de begane grond van het landhuis en zijn bij uitstek geschikt voor vergaderingen, recepties of diners. Maar ook de vijftien multifunctionele zalen, gelegen in conferentiecentrum en Koetshuis, geven bijeenkomsten, vergaderingen en productpresentaties een extra dimensie. Deze zalen zijn eveneens uitermate geschikt voor diners tot 350 gasten en beschikken alle over natuurlijk daglicht. Het Landgoed beschikt over 9 hectare grond en biedt veel mogelijkheden voor outdooractiviteiten en teambuildings. Het strand van Bloemendaal aan Zee is vanaf het Landgoed per fiets bereikbaar in 30 minuten.
Verder biedt het Landgoed Duin & Kruidberg u een Michelinsterrestaurant, 'De Vrienden van Jacob', een moderne brasserie en bar, 'Brasserie & Loungebar DenK', de informele Nespressobar en gratis ruime parkeergelegenheid.

Landgoed luchtfoto