SharePoint bij WTC Almere

SharePoint bij WTC Almere


Op donderdag 1 februari 2018 zijn wij te gast bij het World Trade Center Almere. Wij volgen vanavond de workshop SharePoint die gegeven wordt door Roy Nieuwenhuijzen. 

Zorg dat je erbij bent. Meld je tijdig aan en mis deze avond niet.
 

Het programma


17.30 uur            Ontvangst
18.00 uur            Welkomstwoord, aansluitend rondleiding locatie
18.45 uur            Diner
19.45 uur            Workshop deel 1
20.45 uur            Pauze
21.00 uur            Workshop deel 2
22.00 uur            Einde bijeenkomst

De Workshop


Workshop Sharepoint

De workshop wordt gegeven door Roy Nieuwenhuijzen. Hij is sinds december 2011 als ZZP-er werkzaam. Zijn bedrijf heet  "Eighenwijs".

Roy is specialist in het verzorgen van trainingen op het gebied van Microsoft Office. Van basis tot zeer gevorderd en in alle pakketten een expert: Excel, Word, PowerPoint, Outlook en Access. Daarbij ook expert op het gebied van MS Project, MS Visio en SharePoint. Hij is ook beschikbaar voor consultancy opdrachten zoals het ontwikkelen van databases in MS Access, macro's programmeren in Excel of projectplanningen maken en MS Project.

Onderwerpen die onder meer aan de orde komen zijn: 

- Wat is Sharepoint? 
- Welke problemen kunnen we hiermee oplossen of welke zaken kunnen we   daarmee verbeteren? 
- Voorbeelden van Sharepoint. 
- Wat is “metadata”? 
- Het maken van sites en de opbouw van een site met apps en pagina’s. 
- Hoe wordt er gewerkt met bibliotheken en lijsten? 
- Ook agenda’s en contacten komen aan de orde
​- Het inrichten van een site-pagina en de werkwijze daarvoor. 
- En niet te vergeten hoe te navigeren binnen de Sharepoint site.

Een digitale handout (pdf) zal na afloop aan de deelnemers verstrekt worden.
 

De locatie


Welkom

Ken jij  WTC Almere (nog) niet?! In WTC Almere is er voor iedere organisatie en ondernemer een warm welkom, of je nu komt werken, vergaderen of ontmoeten. Wil jij voor jouw organisatie een professionele omgeving met een warme uitstraling en met gastvrijheid hoog in het vaandel, geniet dan tijdens deze bijeenkomst van onze dienstverlening. Op 1 februari zijn we er speciaal voor jou! Heb je vragen, stel ze gerust aan onze medewerkers.

vergaderlocatie WTC Almere

Kosten en inschrijven


Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties.
Let op! De aanmelding sluit op 28 januari 2018.

Kom kennismaken met de NVD; misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registreren' en 'gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

De bijdrage bedraagt € 20,00 voor leden/begunstigers en € 25,00 voor gasten. Betaling uitsluitend per bank op rekening IBAN / Bankrekeningnummer NL40 ABNA 0451 6465 84 t.n.v. NVD regio Noord-Holland, o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief.

De inschrijving sluit op 28 januari, dit is tevens de uiterste betaaldatum.
Bij afmelding na 28 januari en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Contactpersonen
De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Babs Le Blanc telefoonnummer 06-12745875 en Betty Offermans telefoonnummer 06-13598244.