Workshop One Note door Joyce Dunnewold van 'Haal meer uit Office'

Workshop One Note door Joyce Dunnewold van 'Haal meer uit Office'

OneNote is het meest ondergewaardeerde programma van Microsoft Office. Het maakt je werk veel eenvoudiger. Je kunt het programma zien als een digitaal notitieblok, maar eigenlijk is het te gebruiken voor ontelbaar veel toepassingen. OneNote bestaat uit notitieblokken, secties en pagina’s. Je kunt dit vergelijken met ordners, waar tabbladen achter zitten en achter die tabbladen weer pagina’s. Op die manier kun je heel veel informatie kwijt, maar het ook weer heel eenvoudig terugvinden. En als je toch even niet meer weet waar het staat, gebruik je de zoekfunctie. Trainster Joyce Dunnewold van 'Haal meer uit office' laat ons dit tijdens de workshop OneNote ervaren. Wij zijn te gast bij Conferentiehotel Drienerburght in Enschede. De directeur van het Conferentiehotel gaat ons iets vertellen over het nieuwe U Parkhotel dat in het vroege voorjaar 2019 haar deuren opent.   

UPDATE 4 OKTOBER

Geweldig, het blijkt toch mogelijk dat wij een rondleiding krijgen in het nieuwe U-Parkhotel.
De tijdsplanning is aangepast in het programma!

Programma

17.30 – 18.00 uur inloop en ontvangst
18.00 – 18.05 uur welkomstwoord door Hermien Deusjen, regiobestuurder 
18.05 – 19.35 uur workshop OneNote
19.35 – 20:20 uur welkom en rondleiding door Marijke Schmand, directeur Conferentiehotel Drienerburght en U Parkhotel
20.20 – 21.20 uur diner en afsluiting

workshop One Note

De pagina’s van OneNote bevatten geen lijnen, het zijn gewoon witte vellen waarop je een tekst, plaatjes, hyperlinks, filmpjes of noem maar op kunt plaatsen. Die ‘oneindigheid’ is wennen. Vergelijk het met een whiteboard waarop je gaat brainstormen. Alles wat je op de pagina hebt geplaatst is vervolgens verplaatsbaar, zowel binnen het programma als naar een ander programma. Joyce gaat ons vanavond vertellen hoe het programma werkt en hoe we het kunnen toepassen om ons werk sneller en efficienter te organiseren. 

Over Joyce Dunnewold

Joyce Dunnewold van 'Haal meer uit office' heeft een passie voor Microsoft Office. 'Het is zonde dat er vaak maar zo’n klein deel van Office gebruikt wordt, of dat gebruikers gefrustreerd raken doordat ze niet voor elkaar krijgen wat ze willen. Dat is jammer, want het is gewoonweg niet nodig.'  In 2014 startte Joyce met het schrijven van blogs, naast haar werk als secretaresse. Na verloop van tijd merkte ze dat het schrijven van blogs niet voldeed. Ze wilde er veel meer naast doen, zoals het maken van challenges en videoseries, maar ook het geven van trainingen. In 2016 heeft Joyce van haar hobby haar werk gemaakt en is ze met haar bedrijf 'Haal meer uit office' gestart. Mensen worden blij van haar tips en trainingen. Vooral de enorme tijdwinst valt op!  

naamloos

Conferentiehotel Drienerburght Campus Universiteit Twente

Drienerburght ligt in het groene hart van Landgoed Drienerlo, middenin het kloppend hart van de campus van de Universiteit Twente en dichtbij de centra van Enschede en Hengelo.
 
Gastvrijheid is in Drienerburght vanzelfsprekend. Bij ons voelt u zich echt gast. In Conferentiehotel Drienerburght hoeft u zich niet druk te maken over uw verblijf of dat van uw gasten. Wij zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op uw werk, workshop, training of vergadering.
 
Begin 2019 neemt het huidige conferentiehotel Drienerburght haar intrek in het nieuwe gebouw “De Hogekamp”. Dat is ook het moment dat het hotel haar naam wijzigt in een meer internationaal herkenbare naam, het U Parkhotel.
 
Het nieuwe hotel biedt 72 kamers aan, een ruim restaurant met terras, een bar en moderne conferentiefaciliteiten. Op de 9e verdieping bevinden zich 8 executive kamers en een boardroom met een panoramisch uitzicht over het omringende coulisselandschap.

Beleef de campus
De campus biedt tal van mogelijkheden om naast uw bijeenkomst ook te ontspannen en te ontdekken. Zoals de Kunst & Architectuur wandeling over de campus, een sport clinic, een bezoek aan het NanoLab, een voorstelling zien in “Vrijhof Cultuurcentrum” of in het openlucht theater van de Universiteit Twente.
 
Geïnteresseerd geraakt? Neem contact met ons op via info@drienerburght.nl of 053 – 4331366.
 

Kosten en aanmelding

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in’ button bovenaan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand. Let op? De aanmelding sluit op 14 oktober 2018. De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op NL 60 ABNA 0451645642 t.n.v. de NVD Regio Overijssel o.v.v. je naam en datum van de bijeenkomst.

Bij afmelding na 14 oktober 2018 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
​Directiesecretaresses en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button bovenaan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registeren' en 'gast'. Als gast mag je maximaal 2 bijeenkomsten bijwonen bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

Contactpersoon
De contactpersoon voor deze bijeenkomst is Alide Meinema, tel. 06 - 48766692

Sponsors