Verrassingsworkshop bij Inspiratie-Locatie Resort Bad Boekelo i.s.m. BuitenBusiness

Verrassingsworkshop bij Inspiratie-Locatie Resort Bad Boekelo i.s.m. BuitenBusiness

Om deze inspirerende verrassingsworkshop tot een goed einde te brengen is samenwerking noodzakelijk voor het behalen van resultaat!
Dat is het tipje van de sluier dat we kunnen oplichten. BuitenBusiness organiseert activiteiten gericht op inspanning of juist ontspanning, altijd op maat gemaakt voor de zakelijke markt. Verrassend, vernieuwend, anders. Doordat de activiteit bij Inspiratie-Locatie Resort Bad Boekelo plaatsvindt, zijn wij verzekerd van een unieke beleving waar nog lang over nagepraat zal worden.Kortom, trek gemakkelijke schoenen aan en laat je verrassen! 

Programma

17.30 - 18.00 uur      inloop en ontvangst
​18.00 - 18.05 uur      welkomstwoord door regiobestuurder Cindy Romczyk
​18.05 - 18.10 uur      welkom door Resort Bad Boekelo en BuitenBusiness
​18.10 - 19.10 uur      buiten eten op het terras van restaurant Moods 
​19.10 - 20.40 uur      verrassingsworkshop door BuitenBusiness
​20.40 - 21.10 uur      afsluiting met een drankje
​  

Resort Bad Boekelo

Beeld u zich eens in, weg van de drukte, de telefoon of het klopje op de deur…..
Vergaderen, trainen  en bespreken in alle rust. Niemand die u stoort, effectief vergaderen ten top! Dan bent u bij Resort Bad Boekelo aan het juiste adres. Gelegen op een unieke locatie biedt dit hotel alles onder één dak. Van teambuildingsactiviteiten op eigen terrein tot buiten vergaderen. Ook beschikt Resort Bad Boekelo over 76 kamers, 2 suites en 65 3-kamer appartementen die ook voor langere periodes te huur zijn.
U kunt bij ons naast de diverse vergaderarrangementen ook terecht bij onze Conference & Events Manager voor uniek maatwerk. U kunt denken aan: hei-sessies of een lekkere lunch met een picknickmand op ons landgoed.
Wij denken graag met u mee en hopen tot ziens bij Resort Bad Boekelo!
 

Wie en wat is BuitenBusiness?

BuitenBusiness = Vergaderen & Trainen met een grasspriet tussen je tenen. Wij zijn specialist in heisessies.
Maar dan wel bijzondere en onvergetelijke heisessies. Bijzondere buitenlocaties en inspirerende buiten activiteiten. 
Van kleine dagbijeenkomst tot complete eventplanning en organisatie. Verrassend anders en verfrissend origineel... want standaard kan altijd nog.
 
Bijzondere locaties
Via onze website vind je snel en makkelijk de allermooiste en meest inspirerende vergaderlocaties. Alle locaties kan je eenvoudig online boeken en je hebt direct contact met de locatie zelf. De locaties zijn bijzonder, inspirerend en liggen midden in de natuur. Het zijn unieke locaties waar je informeel kunt vergaderen, voor een training, teambuilding, heisessie of brainstorm. Mooie buiten-locaties waar je verzekerd bent van rust en ruimte. Locaties met authenticiteit en karakter. (H)eerlijk eten. Ruimte voor creativiteit en nieuwe inzichten. Sfeervol, huiselijk en groen. Voor een extra vleugje natuurlijke inspiratie. Van harte welkom bij onze Inspiratie-Locaties! 

buitenbusiness

Kosten en inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in’ button bovenaan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand. Let op? De aanmelding sluit op 21 mei 2018. De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op NL 60 ABNA 0451645642 t.n.v. de NVD Regio Overijssel o.v.v. je naam en datum van de bijeenkomst.

Bij afmelding na 21 mei 2018 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
​Directiesecretaresses en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button bovenaan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registeren' en 'gast'. Als gast mag je maximaal 2 bijeenkomsten bijwonen bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

Contactpersoon
De contactpersoon voor deze bijeenkomst is Hermien Deusjen, tel. 06 - 25551530

sponsors

BadBoekelologo.300816