Teambuilding Schapendrijven bij Inspiratie-Locatie Resort Bad Boekelo i.s.m. BuitenBusiness

Teambuilding Schapendrijven bij Inspiratie-Locatie Resort Bad Boekelo i.s.m. BuitenBusiness

Om deze inspirerende verrassingsworkshop tot een goed einde te brengen is samenwerking noodzakelijk voor het behalen van resultaat! ​Met deze zin startte de uitnodiging voor onze verrassingsworkshop van 24 mei jl.. En het klopte helemaal! Hoe leid je een groep schapen door een parcour en hoe scheid je de zwarte schapen van de witte schapen? Juist, door met elkaar samen te werken! Nog een leuke bijkomstigheid; we hebben elkaar nog weer beter leren kennen. 
 

Resort Bad Boekelo

We werden gastvrij ontvangen met glas heerlijke bubbels bij Resort Bad Boekelo. Daarna snel door naar het terras Moods voor de start van de bijeenkomst. Na het welkomstwoord door Hermien Deusjen, die ons o.a. vertelde dat zij zich kandidaat heeft gesteld voor de vacature van regiobestuurder, werden we van harte welkom geheten door Petra Schutten, Conference & Eventmanager van Resort Bad Boekelo. Petra vertelde over de activiteiten van Resort Bad Boekelo. We kregen een soort rokerij van heerlijkheden voorgeschoteld. Na afloop van de workshop werden we ter afsluiting uitgenodigd voor een lekker dessert.  

Schaapherders Maaike en René

Nadat we een hapje hadden gegeten werd het tijd om te starten met de workshop Schapendrijven, georganiseerd door BuitenBusiness. We maakten kennis met de professionele schaapherders Maaike en Rene en hun sheepdogs. Na een korte oefening waarin ons werd geleerd wat de rol van de sheepdogs is, werden we in 4 groepjes verdeeld. Feitelijk werd ons de rol van sheepdog toegedeeld.  

Grote hilariteit

Schaapsherder Maaike liet ons eerst zien hoe het parcour liep en deed het voor met een groepje schapen. Daarna was de beurt aan ons, nadat we eerst tijd kregen om onze strategie te bepalen. Wat een hilariteit. Het kwam allemaal heel precies, als 1 schaap bijvoorbeeld niet tussen de blauwe paaltjes doorliep, dan moest het betreffende onderdeel opnieuw worden gedaan. Schaapherder René hield de tijd per groep exact bij. In totaal hebben we 3 verschillende opdrachten gedaan, met uiteindelijk een winnende groep. De meest uitdagende was toch wel het scheiden van de witte en zwarte schapen. Bij elke opdracht ging een andere groep van start, zodat iedereen de moeilijkheid ervaarde om als eerste van start te gaan. Aan de andere groepjes gaf dit de mogelijkheid om hun strategie bij te stellen. Wat hebben we gelachen met ons allen. En wat een leuke reacties hebben we gehad!  

fotoreportage BuitenBusiness

Deze avond waren er ook twee dames van BuitenBusiness aanwezig. Bij de opening van de avond hebben zij verteld over de activiteiten van BuitenBusiness en de samenwerking die zij hebben met bijzondere buitenlocaties, waaronder Resort Bad Boekelo. De dames van BuitenBusiness hebben prachtige foto's van ons gemaakt tijdens de workshop Schapendrijven. Een selectie van deze foto's treffen jullie bij dit verslag aan. Inmiddels hebben de deelnemers van deze avond een link naar alle gemaakte foto's ontvangen via Alide, regioteamlid.Aan het eind van de avond kregen we een leuk gevulde goodybag mee naar huis.   
 

Wij bedanken onze sponsors

Resort Bad Boekelo
Buitenbusiness