Gedraag je! workshop door Gonnie Klein Rouweler, Image Consultancy

Gedraag je! workshop door Gonnie Klein Rouweler, Image Consultancy

Steeds meer verhalen over ongewenste intimiteiten en andere typen van ongewenst gedrag op het werk komen naar aanleiding van 'Me too'  en 'Time’s up' in de openbaarheid. Het blijkt overal te gebeuren, blijkt uit cijfers van onderzoeksinstituut TNO.Tegelijkertijd barst ook de discussie hierover los. Wat wordt er onder intimiderend en ongewenst gedrag verstaan en wanneer is er sprake van intimidatie en ongewenst gedrag? En wat is het verschil tussen flirten en ongewenst seksueel gedrag? 

Programma

17.30 - 18.00 uur    inloop en ontvangst
​18.00 - 18.05 uur    welkomstwoord door regiobestuurder Cindy Romczyk
18.05 - 18.20 uur    presentatie locatie
​18.25 - 19.45 uur    workshop Gedraag je! door Gonnie Klein Rouweler
​19.45 - 20.45 uur    buffet 
20.45 - 21.00 uur    rondleiding locatie 
​21.15 uur                afsluiting

Workshop Gedraag je!

In de interactieve workshop bespreekt Gonnie Klein Rouweler van Image Consultancy, veel voorbeelden om onschuldig lijkende subtiele gebaren, (grappige, plagende) opmerkingen en intimidaties aan het licht te krijgen die denigrerend en disrespectvolzijn. Hoe kun je ook zelf voorkomen dat anderen de onzichtbare rode lijn overschrijden? Hoe kan je als vrouwelijke medewerker je als vrouw blijven gedragen en staande houden in een mannen cultuur zonder geïntimideerd te worden door ongewenst gedrag van mannen? 

Gonnie is imago en etiquette specialist. Zij coacht al ruim 25 jaar mensen in het bedrijfsleven in 'The Fine Art of Presenting Yourself'. Geen regeltjes maar inzicht en vooral invoelen! Haar grootste kracht ligt in de implementatie van het opgedane inzicht. Niet zelden hoort ze mensen die ze vele jaren daarvoor heeft gecoacht nog praten of het gedrag al dan niet  'Gonnie-proof' zou zijn. Dit gedrag is voor de topper en de middelmaat voor ca. 90% gelijk. Maar juist de 10% waarin ze van elkaar verschillen geeft vaak de doorslag. Dit 'Gonnie-proof' gedrag valt  pas op wanneer het ontbreekt!

Gonnie verschijnt veelvuldig in de media, radio, TV en online,  en wordt zeer regelmatig door de landelijke pers geïnterviewd over haar vakgebied. De Telegraaf, De Volkskrant, NRC, Het Parool, Tubantia, Beau Monde, Nouveau, Metro, diverse Business magazines, RTLnieuws, Shownieuws, MAXradio, RTVOost,  etc.Ook is ze columniste.
Haar klantenkring is zeer breed. Van beursgenoteerde bedrijven, w.o. Shell, ABNAMRO Private Banking Nederland, België en Luxemburg, ING, tot MKB. Van zorginstellingen, zoals ziekenhuizen, gemeentehuizen tot (internationale) 5 sterren hotels en cruiseschepen, (Erasmus)universiteiten, diverse Hogescholen en ROC’s.

Welkom bij Preston Palace!

Zakelijk succes bevorderen? Bouwen aan uw team? Een arrangement bij Preston Palace is dé oplossing! Hét gastvrije all-in hotel, vergader- en uitgaanscentrum in Twente. Kenmerkend zijn de veelzijdige faciliteiten onder één dak en budgetvriendelijk all-in formule.
Met een bruisend uitgaanscentrum, prachtige zalen, vernieuwde hotelkamers, luxe suites, a la carte restaurants, subtropisch zwemparadijs, wellness en vergaderaccommodatie is Preston Palace ook voor u ‘the place to be’.
Komt u bijvoorbeeld vergaderen. Het vergaderconcept biedt u naast een passende zaal de gelegenheid om te ontspannen in het sfeervolle uitgaanscentrum met leuke restaurants en entertainment. De beste apparatuur, gratis wifi, super service en fijne accommodatie op een toplocatie. Bij ons sluit u de beste deals. Zakelijk succes voor iedereen!

De imposante Preston Hall biedt plaats aan ruim 550 gasten en beschikt over een podium, diverse bars en een grote dansvloer. Gasterij de Boekerie is een intieme zaal in nostalgische bibliotheeksfeer met een bar en dansvloer. Deze zaal is geschikt voor 120 personen. De huisbioscoop telt 70 riante zitplaatsen. De zalen lenen zich uitstekend voor presentaties en recepties. Hét gastvrije all-in hotel, vergader- en uitgaanscentrum bevindt zich in hartje Twente. Omringd door prachtige bossen en uitgestrekte weilanden, maar ook op loopafstand van het centrum. Perfect voor een actieve break.
 

naamloos

Kosten en inschrijving

​Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de 'schrijf je in’ button bovenaan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand. Let op? De aanmelding sluit op 23 januari 2018. De eigen bijdrage bedraagt € 17,50 voor leden/begunstigers en € 22,50 voor gasten. Betaling uitsluitend via de bank op NL 60 ABNA 0451645642 t.n.v. de NVD Regio Overijssel o.v.v. je naam en datum van de bijeenkomst.

Bij afmelding na 23 januari en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
​Directiesecretaresses en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de 'schrijf je in' button bovenaan deze pagina. Kies vervolgens voor 'registeren' en 'gast'. Als gast mag je maximaal 2 bijeenkomsten bijwonen bijwonen, daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!

Contactpersoon
De contactpersoon voor deze bijeenkomst is Alide Meinema, tel. 06 - 48766692

Sponsor

00_Logo Preston-2014_warmgoud_FC