Inspiratiesessie Office 365

Inspiratiesessie Office 365

Op maandag 10 december zijn wij te gast bij NH Waalwijk.

In deze moderne en vooral snelle tijd willen we altijd kunnen samenwerken en communiceren. De mogelijkheden van Office365 zijn overweldigend, en vaak gericht op tools in plaats van oplossingen. Tijdens deze bijeenkomst neemt Ed Hartskeerl ons namens onze begunstiger AVK mee in de wereld van Office365 en laten we ons inspireren!

Programma

17.30 uur Ontvangst
18.00 uur Welkom door regiobestuurder
18.15 uur Introductie locatie / diner
19.30 uur Inspiratiesessie Office365 deel 1
20.30 uur Nagerecht/koffie/thee
20.45 uur Inspiratiesessie Office365 deel 2
21.30 uur Netwerkborrel
22.00 uur Einde

Workshop

De inspiratiesessie voor deze avond bestaat uit twee delen.
 
Deel 1 - Office365 
• Wat is Office365?
• Overzicht verschillende apps Online
• Wat is OneDrive en SharePoint
• Hoe kun je anders samenwerken in Teams?
 
Deel 2 - Outlook en Security
Outlook
• Houd je mailbox schoon/leeg tips
• Handige sneltoetsen
• Maak een snelle stap voor veel gebruikte handelingen
• Snelle tips voor je agenda en die van de manager
• Zoek en vind je mail
Security
• Weet waar je bent Online
• Verdachte mailtjes

Over de workshopleider

Ed Hartskeerl is een enthousiaste en gedreven trainer van AVK.
Hij is onder andere gespecialiseerd in eindgebruikerstrainingen in het volledige MS Office pakket. Daarnaast verzorgt hij ook trainingen over OneNote, Papierloos Werken en SharePoint voor zowel eindgebruikers als keyusers.
Daarnaast begeleidt hij steeds vaker adoptietrajecten van Office 365. Met adoptie wordt onder meer een andere werkwijze geborgd. Door zijn uitgebreide kennis, enthousiasme en jarenlange ervaring, worden zijn trainingen zowel door beginnende als ervaren gebruikers hoog beoordeeld en als zeer nuttig en meteen toepasbaar ervaren.

Ed Hartskeerl (002)

Begunstiger AVK

De missie van AVK is: Het kan (samen) nóg slimmer
Het is hun intrinsieke drijfveer bij te dragen aan slimmer (samen)werken, in verbinding met jezelf en je team. Zij geloven er in dat wanneer mensen in beweging komen en nieuwsgierig blijven, ze meer energie, plezier en geluk op het werk ervaren. Met oprechte aandacht voor de balans tussen gevoel en ratio.
Hun kernwaarden zijn:
  *   Samen nóg slimmer
  *   Samen in beweging komen
  *   Samen in verbinding zijn
  *   Samen nieuwsgierig blijven
AVK biedt een totaalbegeleiding bij het vernieuwen van bedrijfsstructuren en werkprocessen. Onze professionele coaches adviseren en begeleiden de deelnemers 1 op 1 of in groepsverband bij het opzetten van een plan van aanpak en het uitvoeren van de te nemen stappen. Hun enthousiaste coaches zijn dagelijks actief in het vernieuwen van manieren en werken op kantoor en beschikken over uitstekende didactische kwaliteiten.  

AVK logo (002)

Locatie

NH Waalwijk ligt op slechts 5 minuten rijden van Waalwijk en de Efteling. Vanuit hier ben je zo in Tilburg, Breda of ‘s-Hertogenbosch.
Bij NH Waalwijk kun je terecht voor al je events. Bij hen ben je op de juiste locatie voor (in)formele vergaderingen en brunches, maar ook grootschalige conferenties en bedrijfsfeesten. Het hotel beschikt namelijk over 7 meeting zalen met een capaciteit tot 350 personen.
NH Waalwijk beschikt over 2 restaurants. Brasserie Thyme is een sfeervolle eetgelegenheid met een a la carte kaart voor lunch en diner. Restaurant Gusto biedt de mogelijkheid om met een groot gezelschap te lunchen of dineren.
Het hotel heeft 120 ruime kamers met een warme moderne inrichting waarbij gekozen kan worden uit drie kamer types: standaard kamers, junior suites en gezinskamers. De kamers beschikken onder andere over gratis WIFI, een minibar en thee- en koffiefaciliteiten. Daarnaast zijn er ruim voldoende gratis parkeerplaatsen inclusief oplaadpunten voor de elektrische auto.
Voor meer informatie: www.nh-hotels.nl/hotel/nh-waalwijk
 
NH Waalwijk maakt onderdeel uit van de NH Hotel Group. Waarom NH?
NH Hotel Group gelooft niet in 'gewoon'. Met meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van vergaderingen, grote evenementen, bruiloften en partijen kun je hen gerust experts noemen. Zij doen er alles aan om jouw evenement precies te organiseren zoals jij wilt. 
Op zoek naar een inspirerende omgeving, flexibele ruimtes en menu’s die bestaan uit lokale, vers bereide specialiteiten? Bij NH ben je aan het juiste adres! 
Bovendien staat er altijd een team van professionals klaar: zij helpen graag bij de organisatie van jouw evenement. 
Centrale locaties
Multifunctionele zalen voor elk soort vergadering of evenement
Advies op maat van hun ervaren professionals
Milieuvriendelijke opties die het evenement duurzaam maken

Beatrix_MRS_NH_waalwijk_063

Inschrijving en kosten

Ben je NVD-lid? Meld je dan aan via de 'schrijf je in' button boven aan deze pagina. Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Let op! De aanmelding sluit op 4 december 2018.

Deze avond is exclusief voor NVD-leden en relaties op uitnodiging van NH Waalwijk.

De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 voor leden. Betaling uitsluitend via de bank op IBAN NL43 ABNA 0451.6460.45 t.n.v. NVD regio Noord-Brabant o.v.v. je naam en de datum van deze bijeenkomst. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding pas definitief..

Bij afmelding na 4 december 2018 en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen.

Contactpersonen

​De contactpersonen voor deze bijeenkomst zijn Marsha Luijten enMarjolein van Maldegem.

Sponsoren

NH Waalwijk
AVK